Urmare a cerinţelor din ce în ce mai stringente pentru lubrifianţii destinaţi maşinilor şi utilajelor moderne, cercetătorii echipei de dezvoltare ExxonMobil au formulat seria DTE 10 Excel, lichidul hidraulic revoluţionar.Reprezentând ultimele tendinţe în domeniul tehnologiei fluidelor hidraulice, lubrifianţii, seriei Mobil DTE 10 Excel Series sunt uleiuri formulate la cea mai înaltă calitate, pe baza unor formule patentate, având un indice de vâscozitate înalt, destinate să satisfacă cerinţele echipamentelor industriale moderne, ridicând eficienţa hidraulică a sistemelor de înaltă presiune la noi standarde.

Performanţele excepţionale de menţinere a gradului de curăţenie conduc la o reducere a opririlor de întreţinere cu până la de 3 ori faţă de alte produse concurente. Uleiurile seriei Mobil DTE 10 Excel menţin sistemele hidraulice pe care le deservesc curate pentru o perioadă de timp mult mai lungă şi au o durabilitate de excepţie, chiar şi în cele mai dificile condiţii de lucru (determinări pe baza testelor proprietare MHFD – Mobil Hydraulic Fluids Durability), reducând drastic timpii de mentenanţă şi crescând astfel productivitatea. O eficienţă hidraulică ridicată înseamnă o productivitate sporită. Seria Mobil DTE 10 Excel poate oferi o creştere cuantificabilă a eficienţei hidraulice, ce se va transpune într-un consum energetic semnificativ diminuat şi, respectiv, într-o economie financiară.

Testele de eficienţă hidraulice la pompare au demonstrat o creştere a eficienţei hidraulice de până la 6% în acţionările hidraulice ale unor utilaje diverse ca cele terasiere sau a maşinilor de injecţie. De asemenea, capacitatea de pompare la temperaturi scăzute (până la – 40 °C), face ca aceste uleiuri să poată fi folosite în practic orice condiţii climatice. La aceasta se adaugă o excelentă capacitate de eliminare a aerului, proprietate vitală pentru protecţia componentelor sistemelor hidraulice.

Fluidele hidraulice ale seriei Mobil DTE 10 Excel se dovedesc astfel un partener de nădejde pentru orice operator de utilaje deservite de sisteme hidraulice.

Întreaga gamă de lubrifianţi Mobil vă este pusă la dispoziţie de Lubexpert România - importator şi distribuitor autorizat ExxonMobil. Echipa de specialişti Lubexpert oferă şi consiliere tehnică pentru valorificarea întregului potenţial al acestor lubrifianţi de excepţie.