FUCHS ANTICORIT sunt produse ce previn coroziunea. Acestea sunt rezultatul unei cercetări intense în cooperare cu producătorii cheie din industria oțelului, automobile, rulmenți si din alte ramuri ale industriei.

Produsele ANTICORIT asigură o protecție excelentă împotriva coroziunii, pentru toate tipurile de metale feroase și neferoase. Se aplică pe componentele metalice: rulouri tablă oțel, bare și tije, șuruburi, scule, piese de motor etc.
În procesele de fabricație sunt aplicate în principal: după fnalizarea procesului de fabricație, cât și între etapele intermediare de fabricație dar si înaintea expedierii către beneficiar.
În consecință, acestea vor proteja in mod fabil suprafețele metalice ale mașinilor, ale uneltelor și a altor componente, în același timp find ușor de aplicat dar și ușor de îndepărtat. Sunt compatibile cu toate materialele și substanțele cu care vin în contact în general și nu vor interfera cu procesele tehnologice anterioare sau postproducție.
Gama de fluide ANTICORIT cuprinde atât uleiuri dar și emulsii anticorozive care asigură mai multe tipuri de protecții anticorozive:

- film uleios
- film cerat
- fără film

Anticorozivii din gama Prelube (ANTICORIT PL) au proprietăți ce unifcă gama de protecție împotriva coroziunii și lubriferea în timpul operațiunilor de deformare, find aprobați de marii producători din industria automotive.
Emulsiile anticorozive (MBR, seria MKR, seria S-/ SKR, WOK) sunt agenți de prevenire a coroziunii, miscibili cu apa folosiți la stocarea pieselor interoperării sau pentru stocarea lor temporară.
Fluidele „dewatering”(seria DF), au ca principală caracteristică – îndepărtarea rapidă a apei de pe suprafața metalului. Sunt extrem de stabile în condiții de umiditate ridicată. Îndepărtează apa de pe suprafața metalelor supuse la prelucrări mecanice acoperind piesele cu o peliculă protectoare. Formulate pentru medii alcaline, acide sau emulsii și solvenți, îndepărtează apa rămasă în urma prelucrării. Formează straturi de protec ţie împotriva coroziunii, subţiri, foarte eficiente, uleioase, cerate sau fără strat vizibil. Se aplică ca atare prin imersie, pulverizare sau manual. Dezvoltarea produselor noastre combină aspectele umane, tehnice și de mediu.
Zeci de ani de experiență, know-how-ul, la nivel mondial și aprobări de la cei mai importanți producători fac din FUCHS lider mondial pe piaţa uleiurilor de anticorozive și prelucrarea metalelor.
FUCHS oferă standarde înalte de calitate, servicii de încredere și grijă pentru clienții noștri. Produsele FUCHS sunt sigure față de mediu și non-toxice.

Beneficiile produselor FUCHS:

- Gamă completă de produse – toate de la un singur furnizor
- Produse complet compatibile (compatibilitate încrucișată)
- Nu există defecțiuni de proces cauzate de incompatibilitatea produselor
- Testarea înainte ca produsele să fe lansate
- Cooperarea strânsă cu producătorii consacrați în obținerea aprobărilor

S.C. LUB ASYST S.R.L.
Tel.: 021 232 09 42
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
web: www.lubasyst.ro