Expozitie dedicata industriei de prelucrare a maselor plastice

www.expoplast.ro
8 - 11 noiembrie 2017 | romexpo

Anscrierile pentru EXPO PLAST 2017 au inceput deja pe www.expoplast.ro si evenimentul anunta noutati valoroase. Astfel, in perioada 8 – 11 noiembrie 2017, pavilionul Central din romexpo-bucuresti se va transforma intr-un pol pentru industria de mase plastice, unde ultimele noutati si informatii legate de produse, aplicatii tehnologice si solutii pentru business, trenduri din industria locala si internationala si, nu in ultimul rand, cele mai bune oferte comerciale vor fi prezentate in fata factorilor de decizie si a specialistilor din industria de profil.

Pozitionandu-se ca evenimentul principal pentru Europa de sud-Est in industria maselor plastice, EXPO PLAST 2017 va gazdui poLCom 2017 - international Conference of Technology for polymeric and Composites products.
Mai mult decat atat, evenimentul isi propune sa atraga vizitatori din Europa de Vest prin intermediul unei comunicari atent targetate catre institutii si asociatii de profil, coroborate cu incercarea stabilirii de intalniri directe intre producatori de peste hotare si furnizori romani.