DMG MORI România – Grand Opening 3 – 5 Iunie 2015

 

Competenţă Completă pentru un Sistem de Maximă ProductivitateDMG MORI România a inaugurat, în perioada 3-5 Iunie 2015, în cadrul evenimentului de Grand Opening, noua sa locaţie expoziţională şi operaţională din România (Autostrada Piteşti-Bucureşti, DN65B, Km 4+471). Pe parcursul celor trei zile au avut loc expoziţii şi prezentări ale echipamentelor DMG MORI de ultimă generaţie, demonstraţii live şi discuţii interactive.


Într-un concept al ingineriei de top, DMG MORI combină maşinile-unelte, tehnologiile şi automatizările oferind soluţii pentru sistemele de producţie – într-o viziune de 360 de grade.
Soluţiile de automatizare flexibile garantează fiabilitatea proceselor – ele reprezentând elemente fundamentale de succes în universul unei producţii digitalizate. DMG MORI Systems oferă clienţilor săi posibilitatea şi competenţele de a realiza o producţie de succes „aici” şi „acum” – iar acest angajament de performanță se aplică fiecărui segment de automatizare.
DMG MORI Systems oferă o gamă integrată de servicii pentru tehnologie, mașini, automatizări și periferice.
Această ofertă diversificată de servicii reprezintă consolidarea experienţei unice a DMG MORI în sectorul designului tehnologic coroborat cu know-how-ul DMG MORI în domeniul automatizărilor – raportate la competenţele de Top Project Management.
În plus, competențele de inginerie și structura cu cea mai bună experiență permite DMG MORI Systems posibilitatatea de a configura și a implementa sisteme configurate ideal pentru fiecare cerință a fiecărui client. Acest lucru reprezinta soluții de producție de serie atat pentru de piese de precizie mici până la piese de mari dimensiuni – de tipul blocurilor motoare cu șase cilindri. Astfel, putem enumera patru segmente de soluţie:

Segmentul 1: Automatizări integrate
Integrate în maşină
ƒƒProducţie universală

Segmentul 2: Automatizări standard
ƒƒSoluţii de lucru, soluţii „buffer”, soluţii periferice
ƒƒSoluţii fixe şi robotizate

Segmentul 3: Celule de fabricaţie flexibile
ƒƒImplementarea proceselor de producţie specifice clientului combinate cu automatizarea soluţiilor „in house”
Segmentul 4: Linii de producţie
ƒƒPlanificarea, simularea şi implementarea de soluţii la cheie – bazate pe soluţii standard/de referinţă DMG MORI