Compania VICTOR Taichung este unul din cei mai puternici constructori de mașini unelte din Taiwan, cu o prezență de peste 60 de ani pe piața de mașini unelte. În cele 4 fabrici cu 900 de angajați VICTOR Taichung Taiwan produce o gamă largă de mașini unelte ce înglobează cele mai noi tehnologii în domeniu. Calitatea acestor utilaje este certifcată de TÜV.

Gama de mașini unelte include centre de prelucrare verticale cu 3 și 5 axe, centre orizontale paletabile, strunguri orizontale și verticale cu 3 până la 9 axe. Mașinile VICTOR Taichung sunt bine cunoscute în România și se bucură de o largă apreciere din partea beneficiarilor.

Acest nou centru vertical în 3 axe produs de către VICTOR Taichung Taiwan este echipat cu componente japoneze (echipament Fanuc, rulmenți și suruburi cu bile NSK, ghidaje THK etc), de cea mai bună calitate ce sporesc precizia prelucrărilor și ușurează munca operatorilor pentru setarea mașinii.

Construcția compactă determină rigiditate ridicată, curse pe axe mari și un acces ușor al operatorului în

zona de lucru. Magazia de scule tip disc cu braț și o capacitate standard de 30 scule asigură un timp rapid de schimbare și un număr generos de scule pentru prelucrări de piese complexe.

Cu o deplasare pe axa Z de 560 mm și pe axa X de 1.060 mm și pe axa Y de 600 mm, la o viteză de deplasare cu avans rapid de până la 48 m/min, acest utilaj asigură o productivitate ridicată pentru prelucrarea pieselor de mari dimensiuni.

Construcția broșei este cu acționare „direct drive” și prinderea duală a portsculei (BBT-40)

conferă la viteza de rotație standard de 12.000 rot/min o prelucrare fără vibrații și cu regimuri

intense.

Mașina este echipată standard cu sistem de răcire a broșei cu ulei/aer și instalație de răcire a uleiului, astfel asigurându-se o temperatură constantă a broșei în timpul prelucrării. Mașina este

echipată cu comandă numerică Fanuc 0i-MF de ultimă generație împreună cu limbajul

conversațional original Fanuc „Manual Guide i” pentru o operare ușoară și o setare rapidă a mașinii. Ecranul color de 15” dă posibilitatea operatorului să urmăreasca procesul de prelucrare și să simuleze operațiile mașinii. Centrele de frezare sunt echipate standard cu un pachet de funcții VSS (Victor Software System) Macros ce conține controlul adaptiv al așchierii, sistem anticoliziune etc. ce ajută operatorul să programeze și să execute piese cu setări minime. De asemenea mașina poate fi echipată cu accesorii opționale cum ar f: axa a 4-a, dispozitive de măsurare automată sculă/piesă, encodere liniare etc.

MEPRO UTILAJE S.R.L., ca dealer exclusiv pe România, vă stă la dispoziție cu informații detaliate despre utilajele VICTOR Taichung Taiwan și vă ajută în confgurarea și alegerea utilajului care acoperă cel mai bine cerințele dumneavoastră.

Vă așteptăm la sediul MEPRO UTILAJE S.R.L. din Prejmer pentru a vedea noul centru vertical Vcenter-P106 și alte utilaje.