Cu un motor principal de înaltă performanță și spațiu pentru 60 de scule SK 50 în versiunea sa standard, modelul DMU 90P duoBLOCK® de la DMG MORI constituie intrarea ideală în industria sculelor și a matrițelor și în ingineria mecanică generală.

Prelucrarea în 5 axe la cel mai înalt nivel reprezintă de asemenea amprenta personală a generației a 4-a a seriei de succes duoBLOCK®. Printre caracteristicile remarcabile putem puncta aici designul stabil al centrelor universale, acuratețea pe termen lung și precizia înaltă de până la 4 μm acuratețe de poziționare – chiar și în versiunea standard.

Cu modelul DMU 90 P duoBLOCK® DMG MORI prezintă acum un centru de prelucrare care va continua marșul triumfal al seriei.

Cel mai recent model este proiectat ca un pachet de producție cu 430 Nm și motor spindle 52 kW, spațiu pentru 60 scule SK50 plus un sistem de răcire prin arborele principal, garantând astfel o intrare economică în prelucrarea grea.

Aplicațiile în producția matrițelor și a sculelor ca și în ingineria mecanica generală solicită investiții în echipamente de producție fabile și de înaltă performanță. DMG MORI a inclus prețul atractiv al modelului DMU 90 P duoBLOCK® în gama sa de centre universale.

Modelul DMU 90 P duoBLOCK® permite o intrare economică în prelucrarea industriei grea.

Cu o deplasare pe axa X de 900 mm și o greutate a piesei prelucrate de 1.800 kg, surclasează modelul mai mic DMU 80 P duoBLOCK®. În privința echipamentului său tehnic, DMG MORI s-a concentrat pe prelucrarea grea și oferă modelul DMU 90 P duoBLOCK® - reprezentând un pachet de mașină echipat corespunzător.
Pachetul echipamentului aparținând primei clase de DMU 90 P duoBLOCK® include o magazie verticală de scule de tip lanț cu spațiu pentru 60 de scule SK50 și un motor puternic de 52-kW.
Cu 12.000 rpm și un cuplu de 430 Nm, poate gestiona chiar și sarcini de prelucrare solicitante. Senzorul pentru deformare termică al arborelui principal, sistemul de protecție la vibrații și rezervorul de 600 l pentru sistemul de răcire prin arborele principal de 40 bar și 23l/min – completează mașina de bază.
Numărul mare de opțiuni înseamnă că mașina de bază poate f adaptată individual pentru a îndeplini cerințe înalte, printre alte specifcații cu un ax principal care atinge 15.000 rpm și un cuplu de 404 Nm. Magazia de scule poate fi extinsă la 90 de buzunare SK50, cu HSK A100, BT50 și suporții de scule CAT50 de asemenea disponibili ca și alternativă, plus o unitate de răcire IKZ de 80 bar și 980-l. Măsurarea piesei de prelucrat în zona de lucru se efectuează utilizând sistemul de măsurare sculă cu laser de la Blum. Un sistem de control 3D quickset poate f implementat de asemenea.

DMG MORI poate de asemenea oferta un pachet de prelucrare grea chiar și mai puternic pentru cerințele de prelucrare mai ridicate.

În privința comenzilor numerice, versiunea standard a modelului DMU 90 P duoBLOCK® este echipată cu CELOS® si SIEMENS 840D solutionline. Comanda numerică HEIDENHAIN TNC 640 3D este de asemenea disponibilă ca alternativă.

DMG MORI
RO-110180 – România
DN65B Km 4+471
Autostrada Pitești-București
Tel.: +40 248 610 408
Fax: +40 248 610 409