- 50+ clienti Romania, printre care producatori de top
- 5 clienti au ales abas dupa experiente esuate cu competitor
- localizare completa in Romania
- 100% proiecte reusite
- timp implementare scurt
- best choice pret vs calitate
- 35 ani experienta
- 1000+ specialist
- Preturi competitive la nivelul pietei
- Implementari transparente in timp si buget
- Produs german prezent de 10 ani pe piata romaneasca
- Complet dezvoltat, se face doar implementare
- Se poate modifica conform cerintelor clientului
- 29 tari
- 3500 clienti internationali
- 50 parteneri la nivel mondial

abas ERP este cel mai bun sistem de gestiune productie care optimizeaza procesele de afaceri din companiile mici si medii la nivel global. abas ERP este complet localizat pentru piata din Romania.

Alegand abas ERP productie optati pentru competenta, continuitate si tehnologie de prima clasa. Software-ul abas ERP este flexibil, customizabil si reprezinta o investitie sigura in viitorul companiei. Software-ul german este oferit in 28 de limbi.

Dezvoltat de compania germana abas Software AG, cu experienta de 30 de ani pe piata aplicatiilor de gestiune a afacerii, abas ERP este solutia aleasa de peste 3000 companii in toata lumea si peste 50 in Romania.

La baza concepţiei sis¬temului se afla gestionarea pro¬ceselor de productie, începând cu tehnologia, planificarea si executia comenzilor de productie, până la reflectarea în contabilitatea finan¬ciară și contabilitatea costurilor. Solutia integrează activităţile de aprovizionare, vânzare și gestiune stocuri, cu procesele productive în vederea reducerii costurilor de fabricaţie și respectării termene¬lor de livrare.

- abas ERP sustine toate companiile de productie, distributie si servicii printr-o abordare de business integrata bazata pe informatie, oameni, procese /practici si tehnologie care se refera la toate aspectele din viata unui produs.

- abas ERP ajuta afacerile prin conectarea oamenilor la informatii cand si unde au nevoie de ele. De la managementul relatiilor cu clientii, la urmarirea comenzilor si rapoarte financiare, echipele pot prelua controlul asupra proceselor si informatiilor care mentin afacerea performanta.

Metoda folosita pentru modernizarea continua a software-ului abas este unica pe piata ERP. Acest lucru este extrem de valoros pentru utilizatorii abas deoarece la momentul actualizarii, clientului ii este oferita cea mai buna solutie, in timp ce modificarile individuale si setarile sunt mentinute.

- abas ERP ofera companiilor solutii pentru produs si planificarea portofoliului, costuri si analize, fabricatie si vanzari fiind suportul pentru a livra la timp valoare. Suita de produse abas include managementul proceselor din intreprindere, gestionarea datelor, colaborarea extinsa a companiei, managementul de proiect, managementul cerintelor, integrare si vizualizare la nivel global.

Click aici pentru a vedea lista cu modulele abas pe website-ul partenerului www.abas-erp.ro

Bld Bucurestii Noi, Nr 25 A, Sector 1, Bucuresti
+ 40 (21) 408 3003
+ 40 (21) 9633 sau 0728 119 633
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.