Cu noul concept revoluţionar al echipamentelor de sudare MIG/MAG TPS/i, Fronius deschide o nouă eră în domeniul sudării. TPS/i depăşeşte limitele cunoscute până în prezent. Echipamentele au opţiuni de adaptare individuală şi actualizare ulterioară, care se remarcă prin inteligen ţă şi comunicare extinsă. Aceste echipamente au o utilitate şi efcienţă aproape nelimitate.

SIMBIOZA dintre INTERACŢIUNE, INDIVIDUALITATE şi ÎMBUNĂTĂŢIRE

Sistemul TPS/i a fost regândit de la bază. Este cel mai mare proiect de inovaţie din istoria Fronius. Cu TPS/i Fronius a deschis o nouă eră în domeniul sudării. El îndeplinește deja cerințele „Industriei 4.0” și ridică tehnica sudării la un nou nivel de performanță.

INTERACŢIUNE: o lume nouă a comunicării

TPS/i nu mai este o simplă unealtă, este un partener de sudare care comunică pe multiple căi cu utilizatorul său.
Deservirea este simplă şi intuitivă cu ajutorul interfeţei grafce. Ecranul tactil de 7’’ extrem de robust poate fI utilizat chiar şi cu mănuşi de lucru. Sistemul recunoaşte automat în orice moment componentele conectate şi avertizează în cazul detectării unei incompatibilităţi.
Minidisplay-ul color al pistoletului de sudare JobMaster aduce în primplan inteligenţa sistemului. Utilizatorul deţine controlul asupra celor mai importanţi parametri de sudare.

ÎMBUNĂTĂŢIRE: cele mai performante proprietăţi la sudare

Sistemul de control al proceselor este de aproximativ de 2000 de ori mai rapid decât în generația precedentă, ceea ce îi permite să colecteze mult mai multe informații despre arcul electric și să îl regleze cu cea mai bună precizie de până acum. O magistrală HighSpeed asigură interconectarea între componente sistemului, iar comunicarea în sistem este de 200x mai rapidă.
Prin procesarea efcientă a unui volum mare de informaţii suplimentare, stările procesului la scurtcircuit (apariţia şi încheierea scurtcircuitului) sunt înregistrate extrem de rapid. La procedeul Low Spatter control LSC, TPS/i reduce curentul în mod automat, având ca efect un proces unic de sudare cu arc electric scurt, cu număr redus de stropi.
Prelucrarea rapidă a datelor şi înregistrarea cu precizie a stărilor procesului îmbunătăţesc enorm modul de desprindere de picături.
Procedeul Pulse Multi Control PMC este perfect pentru cei care doresc să sudeze mai rapid şi în acelaşi timp stabil, cu o pătrundere constantă.
Dispozitivul activ de reglare a sârmei compensează influen ţa distanţei pistoletului asupra pătrunderii, iar energia de amorsare este adaptată în funcţie de temperatura momentană a sârmei. Sudarea a devenit mai stabilă, mai curată şi totodată mai rapidă. Au fost dezvoltate procedee noi de sudare: Low Spatter Control şi Pulse Multi Control.

PISTOLETUL “COOL” DE SUDARE

Răcirea a fost perfecţionată, manevrarea a fost simplifcată, iar confortul utilizatorului a fost sporit. Sistemul oferă precizie ridicată şi durată de viaţă maximă.
La sistemele răcite cu lichid, circuitul de răcire a fost mutat cât mai în faţă şi în exterior posibil. Forma ascuţită a duzei de gaz absoarbe o cantitate mai redusă de căldură, astfel că temperatura consumabilelor scade cu până la 70°C.
Gâtul pistoletelor este confecţionat din oţel inoxidabil, iar izolaţia pentru corpul pistoletului este amplasată în interiorul gâtului pentru a proteja împotriva stropilor sau deteriorărilor suprafaţa corpului pistoletului. Lumina dată de LED-ul amplasat pe mâner garantează un plus de confort şi control, mai ales în spaţii întunecoase.

DOMENIUL DE UTILIZARE
Sistemele TPS/i sunt utilizate în ateliere şi industrie pentru aplicaţii manuale şi automatizate pe oţel, tablă galvanizată, oţel CrNi şi aluminiu. Ele sunt destinate:

- Industriei de automobile şi furnizorilor acesteia
- Construcţiilor de maşini şi a vehiculelor feroviare
- Construcţiei de instalaţii chimice
- Construcţiei de echipamente
- Şantierelor navale, etc.

300127 TIMIȘOARA, România
Intrarea Fortăreței Nr. 4
Tel./Fax: +40 256 495 987, 306 090
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. www.cmmetal.ro