Grupul Rywal RHC are o experiență de 20 de ani pe piața din Polonia, fiind cel mai mare producător și distribuitor de echipamente și consumabile de sudură. De-a lungul timpului s-a extins la nivel internațional și în urmă cu 2 ani a fost deschisă reprezentanța Rywal RHC România.

Compania Rywal RHC România va fi prezentă la expoziția Metal Show la standul nr. 35 care va fi conceput în așa fel încât să poată fi expuse cele mai reprezentative produse din toate gamele de produse comercializate: echipamente și accesorii pentru sudare, echipamente pentru sudarea și tăierea oxigaz, echipamente de protecție, dispozitive de filtroventilație, unelte magnetice, produse chimice tehnice, consumabile pentru sudură, abrazive. Grupul Rywal RHC a creat sub marca proprie MOST o ofertă completă de soluții pentru sudare, tăiere și șlefuire a metalelor. Producția produselor de brand propriu se realizează în fabrica proprie din Polonia sau se externalizează în alte fabrici sub un control strict de calitate.

Pentru a reuși să îndeplinim varietatea de cerințe venite din partea clienților, Rywal RHC România comercializează, în afară de produsele de brand propriu, alte 20.000 de produse provenite de la producători consacrați precum: 3M, Lorch și Demmeler. Cât despre ofertele de preț, pe acestea le menținem mereu atractive, datorită acordurilor speciale obținute cu producătorii.

Echipamente de sudare de la Lorch – pentru o sudare mai ușoară

Oferta de echipamente Lorch pe care o distribuim include echipamente de sudare pentru lucrări mici de atelier cât și pentru producții industriale:

- Echipamentele pentru sudarea cu electrozi sunt reprezentare de noile invertoare cu electrozi alimentate pe baza tehnologiei cu acumulatori, care permit sudarea chiar și la o tensiune principală de 230V;
- Echipamentele MIG-MAG oferă productivitatea maximă prin ușurința de operare și calitatea deosebită a sudurii;
- Echipamente MIG care se folosesc pentru materiale speciale, oțeluri de rezistență mare sau oțeluri cu strat de zinc;
- Echipamente TIG pentru sudarea componentelor din inox sau aluminiu, care necesită o densitate și etanșeitate perfectă.

Mesele de sudare modulare de la Demmeler

Masele de sudura 3D se pot extinde în orice direcție datorită construcției de tip modular, ce le permite să se modifice rapid cât se poate de precis. Tehnologia sistemului de prindere prin cleme, de la Demmeler, s-a stabilit ca și standard în industria de profil și a fost premiată și patentată. Sistemul are aplicație în diverse domenii: contrucții din oțel, sudare cu lase, tăiere cu laser, robotică, echipamente de asamblare și măsurare și multe altele.

Soluții de siguranță și protecție de la 3M

Partenerul nostru pentru produse din gama echipamentelor de protecție individuală este compania globală 3M cu o tehnologie diversificată pentru produse în domeniul siguranței și protecției. Aceasta deține o experiență vastă în domeniu şi folosește cele mai bune şi recente tehnologii pentru a oferi produse inovative şi individualizate.
Pentru mai multe detalii despre oferta completă de produse, promoțiile speciale valabile doar pe perioada expoziției și demonstrații live, specialiștii noștri vă așteaptă la standul nr. 35 în cadrul expoziției Metal Show.

Rywal RHC Romania
Brașov, Calea Făgărașului nr. 59
Tel: 0368 100 127 | Fax: 0368 100 128
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | www.rywal.ro