Reprezentanța Rywal RHC România vă prezintă noul aparat de sudură MicorStick de la LORCH.
Acesta este conceput pentru performanțe maxime în sudarea cu electrozi. Este mai ușor decât majoritatea unităților de sudare, oferind o bună mobilitate și un stil de lucru efcient. De asemenea, acesta este foarte robust, având o greutate de numai 4,9 kg și rezistenţă bună la căderi de la o înălţime de până 80 cm. Datorită tehnologiei performante MICOR și a modului automat de economisire a energiei, aparatul are un consum redus.

MicorStick este optimizat pentru o gamă largă de electrozi, precum cei standard, rutilici și speciali de până la 4 mm, realizând o sudare efcientă de sus în jos cu electrozi celulozici (CEL). În plus, aparatul de sudură are un program de stabilizare, StableArc, care îi conferă o stabilitate direcționată, îmbunătățită și dinamică a arcului. MicorStick are funcție de sudare TIG cu ContactTIG și acoperire interioară ce oferă o protecție optimă împotriva prafului pentru o durată lungă de viață. Noul aparat de sudură de la Rywal are o putere maximă chiar și în cazul fluctuațiilor de tensiune, al lucrului cu cabluri lungi (de până la 200 m) sau în cazul folosirii generatorului electric. De asemenea, este disponibilă și varianta Accu-ready care permite realizarea operațiilor de sudare cu funcția de oprire pentru operațiile de șlefuire și folosirea pachetului de baterii MobilePower.
MicorStick este fabricat și testat în conformitate cu normele DIN EN 60974-1, prezină marcaj CE, simbol S și IP 23.

Pachetul de baterii MobilePower

Sudarea în locuri inaccesibile implică o mare difIcultate în ceea ce privește găsirea unei surse de alimentare. Noile baterii MobilePower reduc considerabil timpul pierdut, tot ce trebuie este conectarea aparatului la baterie pentru a începe sudarea.

Caracteristici:

- Acumulatorii de capacitate înaltă MobilePower sunt fabricați pe baza tehnologiei litiu-ion;
- O singură baterie încărcată permite sudarea de până la 28 electrozi cu diametrul de 2,5 mm sau 12 electrozi cu diametrul de 3,2 mm;
- Indicatorul nivelului de încărcare al bateriei este ușor de citit;
- Puterea suplimentară este oferită de bateriile adiționale;
- Transportul se face efcient, permițând o mobilitate nelimitată.

Flexibilitate optimă:

“All-In” înseamnă pentru modelul de aparat MicorStick 160 Accu-ready flexibilitate maximă în ceea ce privește tipul de alimentare electrică folosit: conectare la o sursă principală de alimentare de 230 V, chiar și prin cabluri de o lungime de până la 200 m, alimentarea prin generator, conectarea la bateria MobilePower. Bateria crește gradul de mobilitate al aplicațiilor de sudare și oferă posibilități nelimitate. Astfel, oferă o mobilitate de 100% în orice situație posibilă. De asemenea, aparatul MicorStick și bateria MobilePower ajută utilizatorul să sudeze chiar și atunci când nu există nicio conectare la o sursă principală de alimentare electrică.

MobilePower: Tehnologia pe baterii inovatoare

Sudarea pe baza bateriilor electrice este o adevărată provocare tehnologică deoarece energia electrică necesară este mult mai mare comparativ cu cea pentru alte unelte. MobilePower comprimă o performanță înaltă datorată tehnologiei litiu-ion care oferă o capacitate ce atinge performanța a 40 de baterii folosite pentru burghie electrice.
Soluțiile oferite de LORCH sunt compacte și au un volum mic, dar îndeplinesc cerințe de performanță înaltă oricând este nevoie. Bateria oferă mai mult decât este nevoie pentru a realiza aplicații de sudare în spații greu accesibile.

Pentru ofertă de preț și mai multe informații:
Rywal RHC România
Brașov, Calea Făgărașului nr. 59
Tel: 0368 100 127 | Fax: 0368 100 128
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | www.rywal.ro