Prin prezenta avem deosebita placere de va invita la Open House DMG MORI ROMANIA, eveniment sustinut in Tech-Center-ul DMG MORI din Pitesti (Autostrada Pitesti – Bucuresti, DN 65 B, Km 4 + 471) in perioada 28 Iunie – 1 Iulie 2017.

Alaturati-va echipei noastre la acest nou challenge in cadrul celor mai noi tehnologii si solutii complete de prelucrare (cu aplicatii software inovative si sisteme inteligente de automatizare) asigurate de utilajele de ultima generatie DMG MORI expuse pe parcsul evenimentului.

Demonstratiile live vor face dovada stabilitatii si preciziei de cea mai inalta calitate. Acordam suport prompt si consultanta tehnica pentru cererile dumneavoastra personalizate.

Va rugam sa transmiteti confirmarea dumneavoastra de participare pe e-mail la:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

sau la numerele de telefon:

+ 40 728 108 688 (Ion Rimescu); + 40 724 557 331 (Lilian Cirstea); + 40 735 445 324 (Alexandra Spataru)

Va asteptam cu drag !
Self service eveniment: Welcome Coffee; Finger Food; Desert