Premieră pentru România, se lansează brandul premium de mașini-unelte CNC STAHLWERK

Lansarea brandului STAHLWERK are loc la târgul Demometal, în Brașov – Platforma Rulmentul, luni 23 octombrie, între orele 11:00 -12:30. Demonstrații LIVE, șampanie, cadouri și sunete de tobe se numără printre punctele forte ale evenimentului de lansare.

Târgul Demometal Brașov va găzdui o lansare marcantă în domeniul mașinilor unelte CNC dedicate industriei de prelucrare a metalului. Invitații vor putea testa live, în premieră, performanțele centrului de frezare CNC VECTOR 850R, care face parte din bradul STAHLWERK. De asemenea, șampania și suprizele vor fi nelipsite de la eveniment.

STAHLERK înseamnă tehnologie CNC premium în stare pură, o îmbinare remarcabilă a tradițiilor ingineriei germane și coreene. Mai mult,  STAHLWERK reprezintă rezultatul a peste 90 de ani de experiență și expertiză în industria mașinilor-unelte CNC. Dedicat prelucrărilor mecanice, noul brand cuprinde trei linii distincte de mașini-unelte CNC pentru strunjire, frezare și electroeroziune.

Așa că, nu ratați lansarea STAHLWERK de la Brașov, Platforma Rulmentul, luni 23 octombrie, orele 11:00 - 12:30. Va fi unul dintre cele mai importante evenimente ale târgului Demometal.

--

Mai multe informații despre brandul STAHLWERK: http://masini-unelte.stahlwerk-cnc.com/

Brandul STAHLWERK aparține companiei multinaționale KNUTH MACHINE TOOLS. Reprezentanța KNUTH în România este locată în Iași, are 28 de angajați și a furnizat până în prezent peste 1000 de mașini-unelte și accesorii companiilor românești de prelucrări mecanice.

Contact invitații la evenimentul de lansare: Raluca Sofrone, +40 738 771 881, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

KNUTH - www.knuth.com.ro