Mahr a lansat, în premieră la Control Show 2022, noul dispozitiv de măsurare a înălțimii Digimar 817 CLT care oferă multe caracteristici noi, combinate cu punctele forte ale modelului anterior Digimar 817 CLM.

 

Noul dispozitiv de măsurare a înălțimii Digimar 817 CLT înseamnă operare tactilă, manevrare rapidă și o gamă largă de opțiuni de evaluare. Coloana de măsurare Digimar 817 CLM este disponibilă în trei intervale de măsurare: 350 mm, 600 mm și 1.000 mm. Opțiunile multiple de înregistrare și transfer de date facilitează procesarea ușară a datelor de măsurare.

Datorită ecranului tactil pivotant, Digimar 817 CLT poate fi operat la fel de confortabil ca o tabletă: Butoanele mari, meniurile clar structurate și pictogramele autoexplicative permit procese rapide și fluide și, astfel, procedura de măsurare este mai rapidă. Tastele funcționale laterale și o rotiță permit poziționarea comodă a cursorului de măsurare și începerea directă a măsurătorilor. Mânerele de pe ambele părți și rulmentul pneumatic integrat garantează faptul că dispozitivul poate fi deplasat cu precizie și fără efort pe placa de măsurare.

 

Noua coloană de măsurare Digimar 817 CLT de la Mahr oferă o varietate de interfețe pentru salvarea datelor de măsurare. Transferul de date este posibil atât fără fir, cât și prin cablu, prin intermediul interfeței MarConnect. Aceasta permite, de asemenea, transmiterea unui ID al dispozitivului de măsurare pentru a asigura trasabilitatea tuturor rezultatelor măsurătorilor. Pentru rapoartele de măsurare, utilizatorii pot alege între reprezentări complete în format PDF, trimiterea valorilor măsurate individuale către un PC, o imprimantă Bluetooth sau salvarea ca fișier TXT.

Caracteristici

  • Design nou
  • Panou tactil, înclinabil, de 10″ cu Windows
  • Salvarea comodă a datelor de măsurare
  • Transfer de date fără fir sau prin cablu
  • Interfață frontală pentru Millimess
  • Caracteristici ergonomice: taste funcționale laterale și rotiță pentru poziționarea cursorului de măsurare, mânere pe ambele părți și rulment pneumatic integrat pentru mișcări precise și fără efort
  • Transmiterea ID-ului dispozitivului de măsurare pentru a asigura trasabilitatea tuturor rezultatelor măsurătorilor

Ro-Mega Trade este distribuitorul Mahr în România.

Pentru mai multe detalii sau cereri de ofertă, ne puteți contacta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , telefon 021.255.25.08 sau accesați www.romegatrade.ro