FUCHS ANTICORIT sunt produse ce previn coroziunea. Acestea sunt rezultatul unei cercetări intense în cooperare cu producătorii cheie din industria oțelului, automobile, rulmenți si din alte ramuri ale industriei.

Citește mai departe...
Accesări: 3191

SurTec dezvoltă, produce și furnizează substanțe chimice pentru fnisări de suprafațe. Cu trei domenii de aplicare ale acesteia – curățarea industrială a pieselor, pre-tratamente aplicate metalelor și galvanizări, SurTec oferă un portofoliu foarte cuprinzător în acest sector.

Citește mai departe...
Accesări: 5607

Industria aeronautică trebuie să facă față unor provocări majore. Prețul combustibilului și nevoia de a reduce emisiile de dioxid de carbon forțează producătorii din industria aeronautică să reducă greutatea avioanelor produse. Pentru a putea îndeplini cele de mai sus, materiale noi au început să fe utilizate, în afară de aliajele pe bază de nichel destinate temperaturilor ridicate, noi aliaje de aluminiu și aluminiu vor f utilizate pentru piesele din componența aripilor și fuselajului avionului.

Citește mai departe...
Accesări: 5580

Urmare a cerinţelor din ce în ce mai stringente pentru lubrifianţii destinaţi maşinilor şi utilajelor moderne, cercetătorii echipei de dezvoltare ExxonMobil au formulat seria DTE 10 Excel, lichidul hidraulic revoluţionar.

Citește mai departe...
Accesări: 5764

Precizie când dorești, Productivitate când ai nevoie

Pentru mașini de prelucrare din industria de procesare, Lubexpert România vă pune la dispoziție o gamă completă de lubrifanți și fluide de prelucrare avansate cu o importantă valoare adăugată.

Citește mai departe...
Accesări: 3144