Expozitie dedicata industriei de prelucrare a maselor plastice

Citește mai departe...
Accesări: 5438

Pe 26 octombrie K 2016, Düsseldorf şi-a închis porţile.

Citește mai departe...
Accesări: 3210

Productivitate şi randament sunt criterii importante pentru un sistem de automatizare optim. Pentru a-şi adapta soluţiile de sisteme integrate la procesul de injectare cât şi celule de roboţi independente cât mai bine la cerinţele specifice ENGEL îşi lărgeşte paleta de roboţi.

Citește mai departe...
Accesări: 3902

Tratamentul materialelor termoplastice și în special cel al materialelor tehnice, utilizate în industria electronică, micromecanică, calculatoare, automotive etc., necesită sisteme performante pentru eliminarea umidității materialelor higroscopice, materiale ce au proprietatea de a absorbi umiditatea din atmosferă, umiditate ce necesită a fi eliminată înainte de procesare (injecție, extrudare).
Sistemele utilizate pot f de diverse tipuri, funcție de material, echipamente din dotare, capacitatea orară de producție etc.

Citește mai departe...
Accesări: 8041

Mașini de injecție hidraulice, mașini de injecție electrice, mașini de injecție hibride, mașini de injecție cu două platouri

Citește mai departe...
Accesări: 8944

Fabricarea unor piese optice pretenţioase, cum sunt lentilele pentru LED-uri, cu toleranţe de ordinul micronilor, arată încă o dată adaptabilitatea prelucrării materialului plastic prin injectare. În cazul lentilelor pentru LED-uri a fost dezvoltată o tehnologie specială bazată pe procedul de injectare multi-strat, tehnologie care permite chiar şi o creştere de productivitate.

Citește mai departe...
Accesări: 7172

Soluţii ingenioase pentru ridicarea eficienţei, calităţii, flexibilităţii prezentate de ENGEL la Fakuma 2015 - între 13 şi 17 octombrie la Friedrichshafen, Germania„Mai mult decât o maşină” este motto-ul sub care ENGEL AUSTRIA îşi prezintă competenţa privind sisteme complete. Automatizarea, tehnologiile, optimizarea operaţiilor şi service-ul sunt componente ale filosofiei sistemelor ENGEL.
Cele cinci aplicaţii inovatoare în domeniile Automotive, Tehnică generală, Teletronics, Ambalaje şi Medical producătorul de maşini cu sediul în Schwertberg, Austria demonstrează cum potenţialul utilajelor şi celulelor de producţie poate fi utilizat la maxim cu ajutorul componentelor inteligente şi interconectarea echipamentelor.

Citește mai departe...
Accesări: 4125

Interviu cu domnul Burç Angan, vicepreședintele fabricantului de mașini de injectat mase plastice Hürmak Plastic Otomotiv Makina din Turcia

Citește mai departe...
Accesări: 3350

Plastics Forum 2015 - Locul de întâlnire al specialiștilor în mase plastice și cauciucÎn perioada 12-14 iunie, Poiana Brașov a fost locul de întâlnire al specialiștilor în mase plastice și cauciuc la noua doua ediție Plastics Forum 2015. Conceptul evenimentului are la bază susținerea industriei românești prin prezentarea de soluții personalizate și tehnologii de vârf cu economie de resurse si, implicit, productivitate sporită.

Citește mai departe...
Accesări: 3402

În calitate de producător de matriţe și prestator pentru injectat material plastic deschis faţă de cerinţe exigente și soluţii neconvenţionale, Lercher a devenit un specialist în produse de înaltă tehnologie fabricate în serie de masă. De la mașinile de injectat se pretinde nu numai maxim de precizie și randament, ci și multă flexibilitate. Acestea sunt motivele pentru care parcul de mașini de injectat de la Lercher este alcătuit 100% din mașini fără coloane.

Citește mai departe...
Accesări: 6196