Yamazaki Mazak a lansat oficial gama sa completă de noi Centre Verticale de prelucrare VCN. Dezvoltat pentru prelucrarea de înaltă performanță, VCN-700 este modelul emblematic dintr-o nouă gamă de „linie de performanță” de la Mazak."

Citește mai departe...
Accesări: 435

Producătorul coreean de mașini-unelte, DN Solutions (fostul Doosan Machine Tools) anunță lansarea noilor modele de strunguri orizontale Puma DNT 2100 și 2600, care vor înlocui modelele Puma GT 2100 și 2600.

Citește mai departe...
Accesări: 1321

Lider în industria mașinilor-unelte în ultimii 50 de ani, caracterizat prin dezvoltare constant ă, inovație și calitate , Doosan Machine Tools își schimbă numele în DN Solutions.

Citește mai departe...
Accesări: 1811

Timpi reduși de prelucrare și precizie uimitoare pentru toate etapele de prelucrare sunt caracteristicile comune tuturor mașinilor unelte HURCO. Povestea de succes Hurco a început în statul american Indiana în anul 1968, având la bază o inovativă unitate de control computerizată.

Citește mai departe...
Accesări: 6395

Firma noastra, fondata in 1994 are deja o traditie si o experienta de peste 20 de ani in vanzarea de masini unelte de inalta calitate. Oferim numai utilaje de înaltă precizie dar şi soluţii complete de echipare cu scule, service, training, piese de schimb şi consumabile.

Citește mai departe...
Accesări: 5393

Grupul BalTec are sediul principal și producția în Pfäfkon (ZH), Elveția. Prin inovații continue, în special in controlul proceselor și comanda de nituire, BalTec își asigură în prezent cât și în viitor poziția tehnologică de lider.

Citește mai departe...
Accesări: 4993

Compania de familie Fehlmann AG dezvoltă și produce mașini-unelte de precizie pentru frezare și alezare. De la înfințarea sa în anul 1930 au fost livrate la nivel mondial peste 12.000 de mașini-unelte. Dezvoltarea, producția și montajul se realizează exclusiv la fabrica mamă din Seon/Elveția.

Citește mai departe...
Accesări: 5269

Cu un motor principal de înaltă performanță și spațiu pentru 60 de scule SK 50 în versiunea sa standard, modelul DMU 90P duoBLOCK® de la DMG MORI constituie intrarea ideală în industria sculelor și a matrițelor și în ingineria mecanică generală.

Citește mai departe...
Accesări: 6579

Compania VICTOR Taichung este unul din cei mai puternici constructori de mașini unelte din Taiwan, cu o prezență de peste 60 de ani pe piața de mașini unelte. În cele 4 fabrici cu 900 de angajați VICTOR Taichung Taiwan produce o gamă largă de mașini unelte ce înglobează cele mai noi tehnologii în domeniu. Calitatea acestor utilaje este certifcată de TÜV.

Citește mai departe...
Accesări: 5454

Când vine vorba despre prelucrarea materialelor dure, cea mai înaltă precizie şi cele mai exacte calităţi ale suprafeţelor, – şi toate acestea cu 3, 4 sau 5 axe simultan – nu mai aveţi de ales între multe maşini. Cu maşinile YASDA nu mai stă nimic în calea celei mai precise prelucrări a materialelor dure de până la 65 HRC.

Citește mai departe...
Accesări: 5304