Când vine vorba despre prelucrarea materialelor dure, cea mai înaltă precizie şi cele mai exacte calităţi ale suprafeţelor, – şi toate acestea cu 3, 4 sau 5 axe simultan – nu mai aveţi de ales între multe maşini. Cu maşinile YASDA nu mai stă nimic în calea celei mai precise prelucrări a materialelor dure de până la 65 HRC.

Cu un volum de timp de 415 cm3 pe minut la HRC60, realizaţi o valoare de referinţă la aşchierea dură la clasa dumneavoastră. În general trebuie subliniat faptul, că centrul de prelucrare verticală se pretează în cel mai bun mod atât pentru segmentul uneltei şi al formei, cât şi pentru domeniul aşchierii de precizie.

Exactitatea poziţionării pe axele X/Y/Z este de sub 1 μm. La prelucrarea simultană a unui con măsurată de ex. la unealtă (conform NAS 979), maşina creează o rotunjire de 2,32 μm. «Sistemul tijei cu pretensionare a lagărului cu autoreglare» dezvoltat de YASDA este capabil să realizeze o tensionare de bază relativ înaltă în stare rece. La turaţii mari, pretensionarea se reduce în funcţie de căldură. Precizia rotirii concentrice a tijei < 1 μm.

Tijă standard: 18,5 kW / 100-24.000 U/min / 118 Nm.

O altă caracteristică importantă este faptul că maşinile YASDA pot f utilizate foarte universal şi flexibil, deoarece, la dorinţa clientului, pot f aplicate diverse lubriferi ale cantităţilor minime şi alimentări cu lichid de răcire resp. instalaţii de curăţare a lichidului de răcire cu transportor de şpan, dar şi toate împreună.

Braus Exim SRL
Member of TECNO.team Group
Strada Fabricilor FN, Ghimbav
Raul Olesch
Tel.: +40 724 684 694
www.tecnoteam.at Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.