Compania de familie Fehlmann AG dezvoltă și produce mașini-unelte de precizie pentru frezare și alezare. De la înfințarea sa în anul 1930 au fost livrate la nivel mondial peste 12.000 de mașini-unelte. Dezvoltarea, producția și montajul se realizează exclusiv la fabrica mamă din Seon/Elveția.

La Fehlmann nu se realizează doar montajul, pe cele mai moderne echipamente de producție se execută piese și componente cu o precizie perfect armonizată. Calitatea și disponibilitatea ridicată sunt astfel garantate.

O atenție specială se acordă la Fehlmann caracterului practic al produselor. Un accent deosebit se pune la frma Fehlmann pe piesa de înaltă precizie a clientului cât și pe rapiditate și manevrabilitate în deservirea mașinii. Spectrul de producție bine echilibrat variază de la mașinile de alezat și frezat simple, manuale, mașinile de frezat cu CNC până la centrele de prelucrare de înaltă perfomanță și mașini de frezat HSC.

Tot mai des devine time to market criteriul de supraviețuire al actualilor producători de componente și de scule. FEHLMANN MCMTM oferă un mijloc auxiliar mult testat, care corespunde cerințelor de astăzi privitoarea la automatizare și care se bazează pe standardele industriale.

ALFLETH Engineering AG – Reprezentanta

N. Titulescu Str. 2
RO-500010 Brasov
Fax: +40 268 510 011
Tel.: +40 268 510 012
rumaenien@alfleth.com