Lider în industria mașinilor-unelte în ultimii 50 de ani, caracterizat prin dezvoltare constant ă, inovație și calitate , Doosan Machine Tools își schimbă numele în DN Solutions.

DN Solutions simbolizează "NOW & NEW", adică determinarea Doosan Machine Tools, cunoscută anterior sub numele de "Daewoo" și "Doosan", de a explora noi căi prin provocări continue.

 

O scurt ă istorie

În ultimii 50 de ani, Doosan Machine Tools a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din industria mașinilor-unelte, crescând și dezvoltându-se prin inovație, cu energia necesară oricărei provocări. Fabrica de mașini-unelte a fost dezvoltată în 1976, iar centrul de cercetare și dezvoltare a fost finalizat în 2008, astfel, compania și-a asigurat competitivitatea tehnologică de ultimă oră, lucrând în același timp pentru a dezvolta noi produse, noi tehnologii și noi aplicații. În special, compania a folosit propriul software pentru a produce automatizări flexibile și mașini inteligente cu soluții de procesare digitală personalizate pentru fiecare industrie. Aceste produse fiabile și de calitate superioară au răspuns cerințelor pieței globale și au crescut satisfacția clienților.

Doosan Machine Tools a format o rețea globală de 155 de rețele de vânzări în 66 de țări din întreaga lume pentru a răspunde nevoilor diverse ale unor industrii precum cea auto, a sănătății, a energiei, IT și a construcțiilor.

Și acum, "o nouă călătorie"

Doosan Machine Tools și DTR Automotive, clasată pe locul 3 în lume în ceea ce privește piesele rezistente la vibrații pentru automobile, au creat și oportunități de a merge împreună spre un viitor mai bun. În Ianuarie 2022, Doosan Machine Tools s-a unit cu DTR Automotive pentru a crea o nouă familie.

“D” provine de la Daewoo și Doosan, ca un omagiu adus istoriei acestei companii, dar și de la întâlnirea dintre DTR și Doosan Machine Tools, în timp ce N" simbolizează "Now & New", adic ă noi căi de a explora viitorul prin provocări continue.

Doosan Machine Tools renaște sub numele de "DN"

"Această schimbare de nume semnifică angajamentul nostru de a deveni un producător global. DN Solutions și DN Automotive au decis colaborarea pentru a găsi noi motoare de creștere și pentru a maximiza capacitățile de producție". Ne angajăm să oferim soluții de producție integrate pentru o gamă largă de industrii, pe baza unor produse competitive." a declarat Kim Jae-Seop, CEO al DN Solutions.

DN Solutions promite să ofere aceeași calitate Doosan recunoscută precum și soluții individuale și generale pentru industria prelucrătoare.

Aflându-se într-un nou punct de plecare, DN Solutions, prin distribuitorul său din România, Ro-Mega Trade, vă solicită încrederea, sprijinul și încurajarea depline.

 

Video Prezentare DN Solutions

https://www.youtube.com/watch?v=yYDwbNvU-Nk

Contact Ro-Mega Trade

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Web: www.romegatrade.ro |Tel : 021.255.25.08 | Adres ă : Ilfov, CP 077190, Hyperion Towers, Voluntari City, 1/VI Pipera Bd.

 

DOOSAN MACHINE TOOLS DEVINE DN SOLUTIONS 2