Ca producator de top in industria panzelor circulare, compania olandeza Kinkelder si partenerul sau Adalco au dezvoltat o aplicatie dedicata telefoanelor Apple si Android.

Citește mai departe...
Accesări: 5100

Așa cum ne-a obișnuit, Pokolm Frästechnik din Germania stabilește noi repere în prelucrarea în călit prin noua freză de mare avans SLOTWORX® HP. Viteza de avans și viteza de așchiere mari, carburi rezistente la uzură – defnesc conceptul High Performance „HP”.

Citește mai departe...
Accesări: 5319

Deteriorarea plăcuțelor și impactul negativ avut asupra echipamentelor de producție este similară cu cea a unui atlet care tocește o pereche bună de pantof de alergat. Similar cu pantoful de alergare care se tocește sub greutatea atletului, plăcuța de așchiere este supusă unor eforturi mari și se uzează. Dacă această problemă rămâne netratată rezultatele atletului vor avea de suferit, la fel și în cazul plăcuțelor uzate producătorul va avea o productivitate din ce în ce mai scăzută.

Citește mai departe...
Accesări: 3125

Seco lucreazâ în strânsă colaborare cu companiile producătoare pentru a crea și oferi soluții care ajută la creșterea productivității și la susținerea proftabilității partenerilor săi. Având o echipă de aproximativ 5000 de membri în peste 45 de țări deservește majoritatea segmentelor industriale indiferent de poziționarea lor geografcă îmbunătățind în continuu cunoștințele privind tendințele de pe fecare piață în parte. Aceste informații ne ajută în cercetarea și dezvoltarea celor mai bune soluții de care au nevoie clienții noștri.

Citește mai departe...
Accesări: 4816

Produsele Companiei ZCC Cutting Tools (ZCC-CT) au intrat pe piața românească prin intermediul CRISTAL Trading (Distribuitorul ofcial al Companiei ZCC-CT în România).

Citește mai departe...
Accesări: 3330

Pentru extinderea firmei noastre în România, în echipa noastră de succes, căutăm noi recruţi cu orientare spre rezultate, în poziţia de:

Citește mai departe...
Accesări: 3555

Walter își perfecționează gama de freze M4000 cu o freză cu tăiș pe centru și o freză pentru canelare în T. Alte dotări noi: Componenta principală a acestor freze este sistemul de plăcuță universală pentru toate corpurile de scule – această componentă este acum disponibilă pentru mai multe dimensiuni și geometrii de plăcuțe amovibile, precum și o nouă clasă de freze. Drept urmare, uneltele pot fi ajustate și adaptate în mod special pentru aplicații de frezare individuale.

Citește mai departe...
Accesări: 5555

FREZE T4-12 ELICOIDALE
Noile freze elicoidale T4-12 au placute mai mari, montate tangential, fiecare având câte patru muchii aschietoare. Frezele permit adâncimi de aschiere mai mari si parametri de prelucrare superiori pentru degrosarea si semifinisarea otelurilor, fontelor si diferitelor materiale dificile. Montarea tangentiala sporeste stabilitatea placutelor, îmbunatateste eliminarea aschiilor si asigura accesul nerestrictionat la suruburile de montare, în timp ce numarul muchiilor aschietoare contribuie la reducerea costului cu sculele per piesa. Placutele cu muchii curbate sunt disponibile în geometrii cu unghi pozitiv mare de degajare si raze ale colturilor de pâna la 3,1 mm (0,125”) pe rândul frontal, pentru a corespunde unei varietati largi de cerinte privind piesele de lucru.

Citește mai departe...
Accesări: 6381

FREZE T4-12 CILINDRO-FRONTALE
Disponibile acum si cu placute de dimensiuni mai mari, frezele T4-12 cilindro-frontale permit o adâncime maxima de aschiere de 12 mm (0,5”) pentru o viteza de lucru mai mare în aplicatiile de degrosare si semifinisare. Cele patru muchii aschietoare ale fiecarei placute contribuie la reducerea costurilor legate de scule, în timp ce montarea tangentiala asigura un nivel maxim de stabilitate a placutelor si permite accesul usor la suruburile de montare. Muchiile curbate ale placutelor asigura o actiune de aschiere fina si reduc vibratiile. Canalele interne directioneaza agentul de racire catre zonele de aschiere ale fiecarei placute, pentru a evacua aschiile si a prelungi durata de viata a sculelor. Frezele T4-12 cilindro-frontale sunt concepute pentru aplicatii generale de frezare a otelurilor si fontelor, precum si a materialelor mai dificile, precum otelurile inoxidabile, titanul si superaliajele rezistente la temperaturi înalte, în conditii de aschiere corespunzatoare.

Citește mai departe...
Accesări: 5850