Seco lucreazâ în strânsă colaborare cu companiile producătoare pentru a crea și oferi soluții care ajută la creșterea productivității și la susținerea proftabilității partenerilor săi. Având o echipă de aproximativ 5000 de membri în peste 45 de țări deservește majoritatea segmentelor industriale indiferent de poziționarea lor geografcă îmbunătățind în continuu cunoștințele privind tendințele de pe fecare piață în parte. Aceste informații ne ajută în cercetarea și dezvoltarea celor mai bune soluții de care au nevoie clienții noștri.

Colaboratorii Seco vor benefcia de un parteneriat bazat pe respect, încredere și comunicare.

Conceptul SECO & YOU oferă o viziune clară asupra modului în care compania noastră lucrează: 1. Pasiune pentru clienții noștri – echipa Seco se identifcă cu nevoile clienților și construim o relație bazată pe încredere și respect reciproc;

2.Spirit de familie – mediu de lucru deschis, încredere reciprocă și împărtășirea cunoștințelor;

3.Implicare personală – echipa Seco caută oportunitățile existente, își asumă responsabilitatea și îmbunătățește încontinuu calitatea și viteza de reacție.

Esența Brandului Seco este de a f competent și practic în același timp. Această combinație diferențiează compania Seco de ceilalți furnizori de pe piață. Compania Seco crede cu desăvârșire că soluțiile și competențele oferite fac posibilă satisfacerea nevoilor clienților. În același timp compania crede că aceste performanțe pot f atinse numai prin implicare personală, atitudine onestă, deschisă și abordare practică.
Colaboratorii Seco pot accesa cele mai noi informații legate de produse, date de prelucrare și noi tehnologii pe site-ul companiei sau apelând la reprezentanții zonali ai Seco Tools Romania. Prezentă în România de la data de 01.01.2003, Seco a dezvoltat continuu afacerea, oferind celor peste 500 de clienți activi posibilitatea de a alege cele mai bune soluții din cele peste 30.000 de produse existente pentru prelucrări prin așchiere (strunjire, fletare, frezare, prelucrare alezaje, portscule). Una dintre noutățile Seco este noul portal MY PAGES.

Datorită faptului că avansul tehnologic a făcut viața noastră din ce în ce mai complexă, simplifcarea poate deveni un puternic avantaj competițional. Reducând timpul alocat operațiilor de rutină se poate aloca mai mult timp ariilor de activitate vitale cu importanță ridicată. Seco a dezvoltat My Pages pentru a aduna întrun singur loc toate modalitățile de lucru, într-o interfață simplă și ușor de utilizat.

Avantajele MyPages:
- Căutarea simplă a produselor Seco Tools
- Aplicația SUGGEST pentru alegerea ușoară a sculelor și tehnologiei
- VerifIcarea prețului, a stockului de produse, precum și a discounturilor specifce
- Istoria comenzilor
- Soft Threading Wizzard pentru programarea operațiilor de fletare atât la strunjire cât și la frezare.
Sunați reprezentatntul Seco pentru crearea unui cont!
Totodată vă informăm că începând cu data de 19.09.2016 sediul companiei Seco s-a mutat pe Str. Traian Grozăvescu Nr. 9 Brașov, cod postal 500091.

SecoTools România
Str. T. Grozăvescu nr. 9, Brașov
Tel: 0268.414.723
Fax: 0268.476.772
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
www.secotools.com