Produsele Companiei ZCC Cutting Tools (ZCC-CT) au intrat pe piața românească prin intermediul CRISTAL Trading (Distribuitorul ofcial al Companiei ZCC-CT în România).

Situată în orașul Zhuzhou, provincia Hunan, Republica Populară Chineză, Compania Zhuzhou Cemented Carbide Cutting Tools Co. Ltd (ZCC-CT) aparține grupului de frme ZCC, grup membru, la rândul lui, al grupului MINMETALS. De la fondarea ei, în anul 1953, compania s-a dezvoltat în mod constant, devenind în acest moment unul dintre principalii lideri la nivel mondial în fabricarea carburilor, datorită personalului său cu înaltă califcare și datorită folosirii, în cadrul proceselor de producție, ale celor mai noi tehnologii.

Gama de scule produsă de către Compania ZCC-CT este de cea mai bună calitate. Această gamă include plăcuțe așchietoare din carburi metalice sinterizate (acoperite și neacoperite), plăcuțe așchietoare realizate din pulberi metalo-ceramice, CBN, PCD și ceramică, scule monobloc din carburi metalice sinterizate, precum și suporți și accesorii pentru strunjire, frezare și găurire.

Compania ZCC-CT– lider mondial în domeniul prelucrărilor prin așchiere ale metalelor – consideră prioritare cercetarea și dezvoltarea permanentă a noilor tehnologii, find dotată cu cele mai moderne echipamente, precum și cu cele mai avansate mașini-unelte, din Germania și Elveția. Valoarea investițiilor realizată în acest domeniu se situează la un nivel înalt.
Compania ZCC-CT este certifcată în ceea ce privește sistemul de management al calității în conformitate cu ISO 9001:2008 GB/T 19001-2008 și sistemul de management de mediu în conformitate cu ISO 14001:2004 GB/T 24001-2004.

Cu un număr de peste 6.000 de angajați, compania ZCC-CT este un model unic, realizând atât extragerea materiei prime, cercetarea și dezvoltarea, cât și producția, distribuția și vânzarea.
Distribuitorul ofcial al Companiei ZCC-CT în România este CRISTAL Trading S.R.L. Înfințată în anul 1994, cu capital privat și 100% românesc, CRISTAL Trading este neîntrerupt societatea a trei generații și continuitatea ei pe piață relevă multă seriozitate, o bună pregătire profesională a componenților ei, adaptarea la condițiile pieței și un serviciu permanent în slujba clienților. De 18 ani își desfășoară activitatea în domeniul importului și distribuției de plăcuțe așchietoare din carburi metalice sinterizate pentru strunjire, frezare, fletare, găurire, retezare, canelare, plăcuțe așchietoare ceramice, burghie și freze monobloc din carburi metalice sinterizate, suporți, capete de frezat și corpuri de găurit armate cu plăcuțe și accesorii pentru acestea.

Începând cu anul 2010, CRISTAL Trading este reprezentantul activ și distribuitorul ofcial pe piața românească al Companiei ZCC Cutting Tools Europe GmbH, Germania, subsidiara destinată distribuției și vânzării în Europa și Rusia a produselor Companiei Zhuzhou Cemented Carbide Cutting Tools Co. Ltd (ZCC-CT).

Pe lângă ofertarea unor produse competitive, CRISTAL Trading oferă și soluții tehnice adecvate nevoilor fecărui client; acest algoritm este reflectat de creșterea continuă a numărului de clienți, printre aceștia fgurând fIrme de prestigiu din variate domenii industriale.
Compania CRISTAL Trading activează la nivel național atât prin angajații proprii cât și prin intermediul partenerilor săi. CRISTAL Trading dispune astfel, pe lângă marele avantaj de a reprezenta pe piața românească un partener de mare calibru, care produce scule de înaltă calitate – calitate cu nimic mai prejos decât cea a frmelor consacrate – și de posibilitatea de a răspunde cu promptitudine oricărei cereri primite din partea clienților săi.

Compania CRISTAL Trading acordă o atenție deosebită atât calității produselor cât și promptitudinii cu care răspunde la solicitările clienților, garantând satisfacția acestora.

S.C. CRISTAL Trading S.R.L.
Șos. Olteniței Nr. 35-37, 041293 București
Telefon: 0744.525.842
Fax: 021.332.43.56
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.cristaltrading.ro