Webinar 3DEXPERIENCE® / CATIA V6 CLOUD
Ce beneficii vă aduce utilizarea platformei 3DEXPERIENCE® CLOUD?
Pentru a afla răspunsul înscrieți-vă la webinar!

Citește mai departe...
Accesări: 5166

17 Mai 2017: Sistec Next Docs, firmă membră a grupului Sistec - unul dintre cei mai importanți integratori IT de pe piața locală, a obținut în data de 08.05.2017 reacreditarea Ministerului pentru Societatea Informațională pentru a desfășura activități de management ale arhivei electronice în condițiile Legii nr. 135/2007.

Citește mai departe...
Accesări: 2998

CENIT, unul dintre cei mai importanți parteneri Dassault Systèmes la nivel global, având în portofoliu soluții software integrate pentru modelare 3D (CATIA), programare offline (DELMIA / FASTSUITE) și managementul proiectelor și a documentației tehnice (ENOVIA), participă și anul acesta la cel mai important eveniment dedicat industriei de prelucrare a metalelor, Demo Metal.

Citește mai departe...
Accesări: 2952

Firmele de prelucrări mecanice angrenate în industria auto au ca și componențe de bază, cunoașterea proceselor de producție și relații strânse cu furnizorii locali de servicii, însă au un grad scăzut de inovare.

Citește mai departe...
Accesări: 2841

Dassault Systèmes a creat soluția Bid2Win, bazată pe capabilitățile PLM ale platformei 3DEXPERIENCE®, având ca scop principal sprijinirea furnizorilor din industria Automotive în procesul de dezvoltare a noi componente. Experiențele industriale ce alcătuiesc soluția, oferă unelte menite să ajute și să asiste utilizatorii platformei colaborative 3DEXPERIENCE®, în etapele de dezvoltare ale produsului, de la crearea ofertei, până la “livrarea produsului” către compania OEM sau cele de categoria Tier 1.

Citește mai departe...
Accesări: 5236

Prelucrare high-speed

Executați piesele complexe mai rapid, cu prelucrarea high-speed din PowerMill. Utilizați întreaga lungime așchietoare a sculei pentru a obține un volum mare de material îndepărtat, timp de execuție scurt și durată lungă de viață a sculei. Prelucrați ștanțe și matrițe mai mari cu scule indexabile folosind traiectorii de prelucrare foarte line ce permit evitarea angajării în plin a sculei și ruperea ei prematură. Folosiți stock-ul de material pentru a identifca și îndepărta automat resturile de material neprelucrate. Creați strategii de degroșare și semi-degroșare optimizate pentru a îndepărta materialul cu minim de ridicări în aer.

Citește mai departe...
Accesări: 3230

Piața din România are un potențial de creștere important în zona soluțiilor IT de business pentru companii. Soluțiile CLOUD în sectorul privat reduc costurile de utilizare, iar companiile pot face economii semnificative cu cheltuielile pentru servere, licențe software, mentenanță și până la personal tehnic specializat.

Citește mai departe...
Accesări: 5246

Începând cu luna octombrie 2016 pasionații de proiectare au ocazia să urmeze gratuit cursurile și exercițiile pentru Siemens NX CAD pe portalul de training dezvoltat de Digital Twin.

Citește mai departe...
Accesări: 3721