Operarea sistemelor PLM este adesea extrem de complexă şi costisitoare. Utilizarea produselor software dezvoltate de companii diverse şi mai ales numărul variat de licenţe existente, complică funcţionarea sistemului, împiedicând îndeplinirea deadline-urilor și îngreunând activitatea de producție.Soluții ,,Wellness’’ pentru sistemele PLM

Operarea sistemelor PLM este adesea extrem de complexă şi costisitoare. Utilizarea produselor software dezvoltate de companii diverse şi mai ales numărul variat de licenţe existente, complică funcţionarea sistemului, împiedicând îndeplinirea deadline-urilor și îngreunând activitatea de producție.

Majoritatea firmelor se confruntă cu aceleași situații:

• Folosirea diferitelor soluţii CAD/CAM/CAE
• Clienţi care necesită utilizarea multiplelor release-uri ale aceleiaşi soluţii software
• Nesiguranța că aplicaţia CAD a fost rulată în mediul adecvat proiectului
• Managementul licenţelor de tip sharable, concurente şi flotante, precum și asocierea unui număr de licenţe pentru un grup de utilizatori
• Consumul mare de timp necesar gestionării licenţelor
• Utilizarea licențelor existente într-un mod ineficient
• Creșterea bugetului alocat departamentului IT pentru achiziții software neplanificate

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră și pentru a vă oferi posibilitatea de a vă concentra energia spre proiectele în derulare fără a pierde timp inutil.

cenitFLEX+: POWER UP YOUR PLM

Interfaţa de start unică facilitează utilizatorului operarea şi porneşte aplicaţia CAD dorită în mediul corect, într-un mod sigur şi rapid. Licenţele sunt utilizate optim, printr-o diferenţiere în funcţie de grupe de utilizatori, amplasamente sau chiar centre de costuri. O caracteristică specială a software-ului este performanţa ridicată în administrare, la un nivel similar cu cel de pe piaţă, prin intermediul operării ghidate permanent prin meniu.

Configuraţia interfeţei de utilizator a soluţiei cenitFLEX+ Generaţia 4.0, se bazează pe elemente de utilizare intuitive, integrate într-un design modern. Butonul Power ca parte componentă centrală a interfeţei porneşte aplicaţia dorită. Înainte de lansarea aplicaţiei, are loc o verificare a licenţei pentru configuraţia selectată, pentru a evita repornirile inutile din cauza licenţelor indisponibile şi astfel, rezultând eficientizarea folosirii timpului pentru utilizatorii finali.
Un număr mare de clienți utilizează deja cu succes această soluție, fiind la a patra generaţie, ceea ce reprezintă o declarație de maturitate!

Optimizați utilizarea infrastructurii IT cu CENIT!
Solicitați astăzi un DEMO specific nesesităților dumneavoastră!