Piața din România are un potențial de creștere important în zona soluțiilor IT de business pentru companii. Soluțiile CLOUD în sectorul privat reduc costurile de utilizare, iar companiile pot face economii semnificative cu cheltuielile pentru servere, licențe software, mentenanță și până la personal tehnic specializat.

3DEXPERIENCE® în CLOUD, constituie adaptarea soluției standard 3DEXPERIENCE® la conceptul și tehnologia CLOUD. În calitate de partener Dassault Systèmes, CENIT oferă soluții specifce diferitelor industrii prin comercializarea portofoliului “ON Premise” (instalarea locală a soluțiilor Dassault Systèmes, folosind infrastructura companiei), cât și a soluțiilor CLOUD. În acest caz, datele sunt stocate în mod securizat pe un server extern, conducând la reducerea costurilor IT aferente infrastructurii necesare platformei ENOVIA pentru a gestiona datele multi-CAD (CATIA/ SolidWorks).

Varietatea avantajelor oferite de Dassault Systèmes prin soluțiile software în CLOUD pentru IMM-uri, rezultă, în special, din efciența în utilizare: accesul la date și lucrul colaborativ sunt posibile și fără înregistrarea în rețeaua proprie a frmei. Nu mai este nevoie de instalarea unui server propriu, astfel încât, compania are de proftat în urma reducerii costurilor cu infrastructura hardware și partea de administrare, toate acestea, într-un context de securitate al datelor foarte strict.

Soluțiile CLOUD sunt cu siguranță o schimbare majoră, iar experții CENIT vă pot demonstra toate aceste avantaje!

Încă din anul 1988, CENIT a facilitat companii din întreaga lume să se dezvolte și să devină lideri în domeniul de activitate prin îmbunătățirea productivității și a gradului de competitivitate.
Astăzi, CENIT este unul dintre cei mai importanți parteneri Dassault Systèmes, iar acest lucru ne permite să oferim clienților noștri cel mai vast portofoliu software CAD/CAM/CAE/PLM - Dassault Systèmes, soluții proprii software și servicii de optimizare ale proceselor digitale de realizare a produselor.

Solicitați astăzi un DEMO specific necesităților dumneavoastră!
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Tel.: +40 314 378 303

ONE STOP SHOP
Contact us today for a special offer!
CENIT
Phone: 031 437 8303
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.