Prelucrare high-speed

Executați piesele complexe mai rapid, cu prelucrarea high-speed din PowerMill. Utilizați întreaga lungime așchietoare a sculei pentru a obține un volum mare de material îndepărtat, timp de execuție scurt și durată lungă de viață a sculei. Prelucrați ștanțe și matrițe mai mari cu scule indexabile folosind traiectorii de prelucrare foarte line ce permit evitarea angajării în plin a sculei și ruperea ei prematură. Folosiți stock-ul de material pentru a identifca și îndepărta automat resturile de material neprelucrate. Creați strategii de degroșare și semi-degroșare optimizate pentru a îndepărta materialul cu minim de ridicări în aer.

Finisare cuprinzătoare

PowerMill oferă o vastă suită de strategii de fnisare pentru a susține prelucrarea de modele complexe. Traiectoriile optimizate permit prelucrarea pieselor la un nivel excepțional de precizie și calitate de suprafață. Stăpâniți mai bine procesul, ajustând global sau local traiectoriile și prelucrați piesele așa cum vă doriți – toate acestea fără a pierde timpul cu recalcularea traseelor. Tăiați, inversați, divizați și reordonați traseele de prelucrare. Controlați mișcările de prelucrare și în gol ale sculei pentru a minimiza urmele nedorite, a reduce nevoia de lustruire manuală și pentru a produce piese de înaltă calitate.

Prelucrare 5 axe

Folosiți axele de rotație ale utilajului CNC pentru a avea acces la zone ascunse. Combinați prelucrarea 3 +2 axe cu ansamblele de scule mai scurte, pentru o frezare mai agresivă și mai puține reglaje. Obțineți mai multe de la mașina multi-axă cu mișcarea simultană pe 5 axe și îmbunătățiți precizia și fnisarea de suprafață a pieselor prelucrate.

PowerMill oferă niveluri expert de programare în 5 axe, combinând o paletă vastă de trasee de prelucrare cu o serie de moduri de control ale axelor sculei. Permite editări globale sau locale ale mișcărilor axelor sculei pentru a obține programe NC de înaltă calitate pentru mașina CNC în 5 axe.
Pentru a afla mai multe vizitați www.powermill.com.

Expertul high-speed și soluția pentru 5 axe.

Întâlniți aceste provocări ?

Performanțe de expert

PowerMill excelează în prelucrarea pieselor mari sau complexe, unde calitatea, acuratețea și efciența sunt de o importanță critică. Importă suprafețe, solizi și mesh triunghiular din toate sistemele CAD importante și generează rapid un cod NC de înaltă calitate. PowerMill combină algoritmi ultra-efcienți cu niveluri excepționale de control pentru a crea, manipula și optimiza traseele de prelucrare pentru mașinarea celor mai complexe piese.

- Dimensiunea piesei sau complexitatea este dincolo de capabilitățile software-ului CAM existent
- Strategiile de prelucrare existente sunt inefciente, conținând multe mișcări în aer
- Trebuie să produceți piese care nu permit lustruire manuală
- Clienții vă cer un nivel ridicat de precizie și fnisare a suprafeței, și trebuie să faceți eforturi mari pentru livrare
- Ați investit într-un nou CNC cu 5 axe și aveți nevoie de software capabil să îl valorifce după capacitățile sale reale
- Știți cum doriți să fe prelucrate piesele și aveți nevoie de un software CAM, care să vă ofere un nivel de control și flexibilitate potrivit
- Prelucrați în mod regulat piese mari în format STL.

1. Creează rapid trasee de prelucrare de calitate pentru prelucrarea pieselor mari și complexe.
2. Lucrează cu suprafețe, solizi și STL.
3. Trasee de prelucrare fără coliziuni.
4. Strategii de degroșare efciente.
5. Gamă largă de strategii de fnisare.
6. Macro-uri și template-uri personalizate pentru programare automată.
7. Bibliotecă cu toate tipurile de freze pentru 3 și 5 axe.
8. Editarea și optimizarea traseelor de prelucrare flexibilă.
9. Programare 5 axe cu evitarea automată a coliziunilor.
10. Instrumente specializate pentru industrii și aplicații solicitante.

10 Motive să alegi PowerMill

Verifcare și Simulare

Introduceți modelul mașinii în PowerMill pentru a simula traseele de prelucrare high-speed și 5 axe.
Creșteți încrederea în calitatea programelor depistând problemele din timp. Identifcați limitele pe axele de rotație și de translație, precum și coliziunile. Puteți folosi controlul dinamic al mașinii pentru a găsi orientarea optimă în 5 axe pentru prelucrarea în siguranță și efciență a pieselor complexe.

Soluţii pentru industrie

PowerMill oferă instrumente dedicate pentru a simplifca programarea pieselor pentru cele mai multe domenii industriale. Incorporează experiența de programare a utilizatorului în macro-uri și template-uri pentru prelucrarea efcientă a electrozilor. Creează programe off-line pentru roboți industriali și analizează problemele de singularitate și alte probleme specifce utilizării roboților. Include module speciale pentru prelucrarea efcientă în 5 axe a paletelor și impeller-elor pentru aeronautică. Combină inteligent strategii de prelucrare în 3 și 5 axe pentru prelucrarea în siguranță a galeriilor de evacuare la motoare pentru industria moto și auto.

„Recent, am achiziționat un utilaj în 5 axe. PowerMill ne ajută să realizăm imposibilul. Reprezintă o biblie în industria actuală.”

— Andrew Gruening, programator | Instrumentul Superior & Mold
Pentru mai multe informații vizitați www.autodesk.com/MAKE

Delcam Romania SRL

B-dul Poitiers nr.10 (incinta Tehnopolis)
Iasi, 700671 România
Tel +40-332-102112
Fax +40-332-102113