CENIT, unul dintre cei mai importanți parteneri Dassault Systèmes la nivel global, având în portofoliu soluții software integrate pentru modelare 3D (CATIA), programare offline (DELMIA / FASTSUITE) și managementul proiectelor și a documentației tehnice (ENOVIA), participă și anul acesta la cel mai important eveniment dedicat industriei de prelucrare a metalelor, Demo Metal.

La standul CENIT vizitatorii pot testa noua platformă 3DEXPERIENCE® CLOUD, care facilitează accesul la informația necesară în timp real, interconectând în mod facil și inteligent diverse departamente ale companiilor, de la marketing și vânzări, până la proiectare și producție.

Platforma 3DEXPERIENCE® integrează toate brand-urile cunoscute ale producatorului Dassault Systèmes (CATIA, DELMIA, ENOVIA) și soluțiile complementare CENIT sunt unelte strategice pentru transformarea digitală a unei companii, facilitând adoptarea conceptului Industrie 4.0.

De asemenea, puteți asista la demonstrații live ale soluțiilor pentru programarea offline a centrelor cu comandă numerică, precum și simularea virtuală a celulelor robotizate.

Pentru invitații contactați-ne prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru newsletter va rugam sa accesati link-ul:
http://www.cenit.com/ro_RO/plm/3ds-plm/technical-newsletter/ro/numarul-112017.html?tx_t3extblog_latestposts[post]=164&utm_source=SWM&utm_medium=Mail&utm_campaign=TechNLRO11