TPS/i a fost revolutia inteligenta in tehnologia sudarii si a impus noi standarde in ceea ce priveste Imbunatatirea, Individualitatea si Interactiunea. Prin integrarea procedeului nostru legendar Cold-Metal-Transfer facem inca un pas foarte important inainte: TPS/i impreuna cu procedeul CMT formeaza cel mai flexibil sistem de sudare existent. Acesta permite operatii de productie multi-platforma cu cele mai bune procedee de sudare pentru fiecare aplicatie.

Citește mai departe...
Accesări: 3043

Dimensiune compactă şi manipulare simplă, combinate cu maximum de robusteţe şi fabilitate.
Cei mai mulți utilizatori sunt familiarizați cu surse de sudare mobile, care oferă rezultate remarcabile cu orice tip de electrozi - chiar şi în condiții difcile.

Citește mai departe...
Accesări: 9323

Plasmaserv SRL oferă clienţilor săi o gamă completă de echipamente, maşini, consumabile şi accesorii pentru sudare şi tăiere; consultanță tehnică, vânzare, punere în funcțiune și service.

Citește mai departe...
Accesări: 6363

Cu noul concept revoluţionar al echipamentelor de sudare MIG/MAG TPS/i, Fronius deschide o nouă eră în domeniul sudării. TPS/i depăşeşte limitele cunoscute până în prezent. Echipamentele au opţiuni de adaptare individuală şi actualizare ulterioară, care se remarcă prin inteligen ţă şi comunicare extinsă. Aceste echipamente au o utilitate şi efcienţă aproape nelimitate.

Citește mai departe...
Accesări: 4918

Grupul Rywal RHC are o experiență de 20 de ani pe piața din Polonia, fiind cel mai mare producător și distribuitor de echipamente și consumabile de sudură. De-a lungul timpului s-a extins la nivel internațional și în urmă cu 2 ani a fost deschisă reprezentanța Rywal RHC România.

Citește mai departe...
Accesări: 8411

Reprezentanța Rywal RHC România vă prezintă noul aparat de sudură MicorStick de la LORCH.
Acesta este conceput pentru performanțe maxime în sudarea cu electrozi. Este mai ușor decât majoritatea unităților de sudare, oferind o bună mobilitate și un stil de lucru efcient. De asemenea, acesta este foarte robust, având o greutate de numai 4,9 kg și rezistenţă bună la căderi de la o înălţime de până 80 cm. Datorită tehnologiei performante MICOR și a modului automat de economisire a energiei, aparatul are un consum redus.

Citește mai departe...
Accesări: 5493