TRUMPF prezintă noua serie TruMark 1000 - o unitate debutantă compactă pentru marcarea cu laser


Acest laser vanadat cu diodă pompă stă la baza unor noi serii de lasere de marcare, eficiente din punct de vedere al costurilor și entry level, fabricate de către TRUMPF. TruMark Series 1000 va demonstra oricărui potențial utilizator, în orice industrie, avantajele marcării cu laser. Exemplele includ trasabilitatea neîntreruptă și opțiunile practic nelimitate de individualizare. În plus, TruMark 1110 este asamblat într-o formă practică și compactă. Sursa laser, comenzile, controlul intern al poziției focale și chiar și scanner-ul, încap într-o carcasă de mărimea unei cutii de pantofi – care cântarește doar 10 kg. Aceste caracteristici îl fac excelent pentru integrarea în liniile de producție existente sau în cele noi.

Noua serie suportă comparație cu seriile TruMark 3000 și TruMark 5000 din punct de vedere al calității și funcțiilor. TruMark 1110 oferă o calitate a fasciculului foarte bună cu M² mai mică de 1,5. Datorită nivelului său ridicat de putere de vârf a impulsurilor și cu frecvențe repetitive extraordinare, poate opera loturi de dimensiuni medii fără dificultate. Stabilitatea sa puls-la-puls se poate vedea în marcările perfecte și repetate – la durate ale pulsului mai mici de 25 nanosecunde. TruMark 1110 își arată forța când se discută de supraviețuirea în mediul de fabricație industrial. Nu numai că este stabil și funcțional la temperatura ambientală de până la 40 grade Celsius, dar clasificarea sa IP54 este un semn de protecție totală împotriva prafului și apei pulverizate. În plus față de avantajele sale tehnice, TruMark 1110 este convenabil în utilizare. Este echipat de exemplu, cu un control intern al poziției focale.
Astfel punctul focal al fasciculului laser este potrivit, cu defocalizarea internă, la înălțimea piesei. Ceea ce înseamnă că operatorul nu trebuie să fixeze axa Z, fiind posibilă înlăturarea acesteia pe deplin. TruMark 1110 are exact același software ca toate celelalte dispozitive TruMark. Programul testat în timp al TruTops Mark ușurează activitatea operatorului de a pregăti marcarea componentelor.
Spectrul de aplicații pentru TruMark 1110 este deosebit de vast. Lungimea sa de undă în infraroșu îl face excelent pentru marcarea pe metale, plastic și chiar și piele. Aceasta îl face o unealtă ideală pentru aplicarea unui model individual pe elemente precum genți, serviete sau huse pentru telefoane mobile. Poate fi de asemenea folosit la scară industrială. Un exemplu ar fi înfrumusețarea individuală a
elementelor folosite la decorațiuni interioare - placarea cu material inoxidabile. Alte exemple se găsesc în ingineria auto - pentru muluri ornamentale și tetiere din piele. În acest fel TruMark 1110 nu realizează doar calități optice atrăgătoare, ci și conferă un design individual produselor.

Contact:
TRUMPF Laser + Machinery S.R.L.
Cluj Napoca
Tel.: 0364 116 617
Fax: 0364 116 618
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: www.trumpf-laser.com