FARO Cobalt Array Imager: Faro - Soluția de metrologie automată care oferă solutii sofisticate de măsurare în timpul procesului, minimizarea costurilor de integrare și de infrastructură.

Imager Cobalt Array este echipat cu procesoare dedicate la bord - dedicate industriei în primul rând. Senzorul inteligent permite configurații unice de matrice multi-Imager, care extinde zona de scanare 3D pentru a oferi inspecție rapidă, automată și cuprinzătoare. Datele sunt apoi afișate ca un simplu rezultat sau ca o rezultanta dimensională ușor de interpretat. Un număr nelimitat de elemente de termoviziune 3D pot fi plasate în configurații practice oriunde in procesul de fabricație - toate permitand scanarea simultană și controlată de către un singur calculator.

Economie de timp și bani: Indiferent dacă sunt repartizate în mai multe configurații Imager matrice, montate pe un robot sau trepied, Array Cobalt Imager creste productivitatea iar calitatea se îmbunătățește prin reducerea timpilor de ciclu de inspecție.

SC RO-MEGA TRADE SRL

Adresa: Bd. Basarabia, Nr. 250, Cladirea Simtex, parter
Sector 3, Bucuresti
Cod postal: 030352
Telefon: + 40 (21) 255.25.08
Fax: + 40 (21) 255.25.09
Punct de lucru

Adresa: Soseaua Cristianului Corp B-P4, Statia Terminus
Brasov
Cod postal: 50053
Telefon: +40 (36) 800.42.06

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: www. http://www.romegatrade.ro