Automatizare, demonstrații 'pick and place' cu seria nouă de grippere pentru roboți de la Kitagawa.

Citește mai departe...
Accesări: 37

Va asteptam la EMO Hannover 2023, care va avea loc in Germania, Hannover, in perioada 18 Septembrie – 23 Septembrei 2023.
Vor fi expuse 20 de masini-unelte si solutii DN SOLUTIONS.

Citește mai departe...
Accesări: 55

Interesul ridicat al celor 4177 de vizitatori specialişti (cu 19 % mai mulţi decât la ediţia precedentă) pentru contactul direct cu producătorii, furnizorii şi importatorii industriei şi nivelul discuţiilor iniţiate au confirmat încă o dată nivelul şi ţinuta de calitate a expoziţiei METAL SHOW & TIB.

Citește mai departe...
Accesări: 371

Marţi, 9 mai 2023, începe METAL SHOW & TIB, cea mai mare expoziţie din România pentru prelucrarea metalelor, tehnologiilor şi echipamentelor industriale organizată de ROMEXPO şi EUROEXPO Fairs, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România. Ediţia din acest an îi are ca parteneri pe ASR (Asociaţia de Sudură din România) şi FEPA-CM (Federaţia Patronală din Industria Construcţiilor de Maşini).

Citește mai departe...
Accesări: 442

Pe 9 mai începe METAL SHOW & TIB, cel mai mare târg tehnic din România!

Citește mai departe...
Accesări: 423

Stimate Partener,

Vă invităm la evenimentul Mazak Open House, în cadrul căruia puteți vedea cele mai noi utilaje Mazak în timpul prelucrărilor demonstrative și puteți afla mai multe detalii despre sistemul Mazak iCONNECT și avantajele sale.

Citește mai departe...
Accesări: 373

Dăm startul la înscrieri!

 
În 2022 METAL SHOW & TIB a demonstrat că networking-ul direct, contactul face-to-face cu clienții și furnizorii este de neînlocuit în zona B2B.

Citește mai departe...
Accesări: 965

Ro-Mega Trade, distribuitor de mașini-unelte și echipamente de control dimensional, sărbătorește anul aceasta 20 de ani pe piața din România.

Citește mai departe...
Accesări: 942

METAL SHOW & TIB 2022, expoziţia de referinţă pentru prelucrarea metalelor, tehnologiilor şi echipamentelor industriale, s-a încheiat sâmbătă, 14 mai.

Citește mai departe...
Accesări: 865