Între 14 şi 17 Mai, la Romexpo, pavilionul B1 devine destinația esențială pentru industria de prelucrare a maselor plastice. Ediţia din acest an abordează cele mai noi tendinţe ale industriei şi le susţine cu o multitudine de soluţii practice, tehnologii inovatoare, echipamente şi produse concrete pentru trecerea la economia circulară. Expo Plast se adresează specialiştilor din industria de prelucrare a maselor plastice, dar şi profesioniştilor din alte industrii conexe.

Citește mai departe...
Accesări: 130

Mâine, 14 mai 2024, se deschide METAL SHOW & TIB 2024, cel mai mare târg tehnic din România din ultimii 15 ani. Între 14 şi 17 mai, pavilionul B2 de la ROMEXPO Bucureşti va fi locul de întâlnire al profesioniştilor din industria de prelucrare a metalelor, tehnologii şi echipamente industriale, al furnizorilor de soluții tehnologice și clienților din întreaga țară și din străinătate.

Citește mai departe...
Accesări: 210

METAL SHOW & TIB 2024, evenimentul de referință pentru industria de prelucrare a metalelor, tehnologii și echipamente industriale din România, se pregăteşte de deschidere. Între 14 şi 17 mai, în pavilionul B2 de la ROMEXPO Bucureşti va avea loc cel mai mare târg tehnic din România, locul de întâlnire preferat de profesioniștii din industrie, furnizorii de soluții tehnologice și clienții din întreaga țară și din străinătate.

Citește mai departe...
Accesări: 414

Robotul de sudură 'Automated WIG welding cell' - câștigător la Gala 'Automotive Industry Awards for Excellence' Premiul 'Efficient Technology Award' confirmă performanțe remarcabile în tehnologie pentru Schaeffler

Citește mai departe...
Accesări: 719

Cel mai aşteptat târg tehnic din România revine la Romexpo între 14 și 17 mai 2024.

Citește mai departe...
Accesări: 734

Automatizare, demonstrații 'pick and place' cu seria nouă de grippere pentru roboți de la Kitagawa.

Citește mai departe...
Accesări: 1407

Va asteptam la EMO Hannover 2023, care va avea loc in Germania, Hannover, in perioada 18 Septembrie – 23 Septembrei 2023.
Vor fi expuse 20 de masini-unelte si solutii DN SOLUTIONS.

Citește mai departe...
Accesări: 1217

Interesul ridicat al celor 4177 de vizitatori specialişti (cu 19 % mai mulţi decât la ediţia precedentă) pentru contactul direct cu producătorii, furnizorii şi importatorii industriei şi nivelul discuţiilor iniţiate au confirmat încă o dată nivelul şi ţinuta de calitate a expoziţiei METAL SHOW & TIB.

Citește mai departe...
Accesări: 1591

Marţi, 9 mai 2023, începe METAL SHOW & TIB, cea mai mare expoziţie din România pentru prelucrarea metalelor, tehnologiilor şi echipamentelor industriale organizată de ROMEXPO şi EUROEXPO Fairs, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România. Ediţia din acest an îi are ca parteneri pe ASR (Asociaţia de Sudură din România) şi FEPA-CM (Federaţia Patronală din Industria Construcţiilor de Maşini).

Citește mai departe...
Accesări: 1472

Pe 9 mai începe METAL SHOW & TIB, cel mai mare târg tehnic din România!

Citește mai departe...
Accesări: 1561