Echipa Smart ID Dynamics a primit cea mai înaltă recunoaștere internațională oferită de ZEBRA Technologies – distincția Overall Business Growth, în urma vânzărilor de echipamente și solutii ZEBRA, înregistrate în 2016.

Smart ID Dynamics a livrat către clienții săi echipamente și soluții ZEBRA de peste 5 mil EUR, numai în 2016.

"Felicitări pentru distincția “Overall Business Growth 2016” și pentru succesul înregistrat ! Vă mulțumim pentru angajamentul echipei și pentru colaborarea incredibilă pe care o avem cu compania Smart ID" a declarat Dagmara Kotlarska, Field Marketing Manager, EMEA East.

Premiul a fost acordat în cadrul evenimentului anual de premiere, organizat de ZEBRA în acest an la Varșovia.

Smart ID este o companie cu capital integral românesc, societate pe acțiuni fondată în anul 2010 de către Daniel Bongiu și Romeo Iacob, ce au o experiență cumulată de peste 17 ani în industrie. Încă de la înființare, compania a avut ca direcție principală zona de automatizare și dezvoltarea soluțiilor de mobilitate enterprise, data collection, Industrial IOT, digitalizarea proceselor din producție și furnizarea de servicii profesionale cu valoare adăugată.

Dorința Smart ID a fost încă de la început de a deveni liderul pieței de automatizare și colectare a datelor. Oferta înglobează produse software proprii, realizate pe o platformă flexibilă, care ajută la automatizarea proceselor din Producție, Retail, Logistică, Distribuție, Utilități, Servicii etc.; produse hardware de la cei mai importanți vendori de tehnologie; servicii profesionale și consultanță de business puse în valoare de cea mai experimentată echipă din piață.

Cristina Dima | Marketing Director
Phone: +4 021 2332 145 | Mobile: 0742090747 Fax: +4 021 2328 230
Web: www.smartid.ro; www.idmag.ro
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Address: 36-40 Siriului Road, Bucharest 1, 014354, Romania