Toamna aceasta absolvenții de studii tehnice pot participa la un intership plătit în domeniul tehnic la Iași. Află ce fel de experiență se poate forma.

Absolvenții Universităților Tehnice din Iași, Suceava, Bacău și Chișinău primesc o veste bună pentru cariera lor în domeniul tehnic. Începând cu 1 octombrie, pot participa la un intership plătit de specializare CNC care durează pe o perioadă de 6 luni. De asemenea, intershipul se adresează studenților la Master tehnic, precum și absolvenților sau studenților în an terminal la o universitate tehnică.

”Intershipul înseamnă 6 luni extraordinare în care participanții vor învăța lucrând despre operarea și programarea utilajelor CNC. Vrem să atragem cât mai mulți tineri care doresc să își formeze experiența și să lucreze pe poziții precum inginer aplicații, trainer CNC, suport tehnic, programator CNC, operator CNC. Le oferim salariu lunar, catering gratuit la prânz, bonusuri în funcție de rezultate și posibilitate de angajare. La finalul intershipului vor fi 5 locuri disponibile pentru ei” explică Carmen Amăriuți, Coordonatorul intershipului din cadrul companiei Allmetech.

”Miza pentru tinerii care finalizează acum studiile tehnice cred că este pregătirea și specializarea în direcția Industry 4.0. A patra eră industrială vine la pachet cu o mulțime de provocări și necunoscute, iar cei care vor alege această cale vor fi marii câștigători ai generației lor. Succesul profesional cred că va sta mult sub semnul conectării diverselor cunoștințe și digitalizării. Iar intershipul pe care îl organizăm tocmai asta își propune, să susțină tinerii care vor să lucreze azi cu tehnologia de maine.” adaugă Ramona Roșca, managerul companiei Allmetech, inițiatorul intershipului.

Iată care este curicula intershipului:

  • Maşini-unelte. Noţiuni de bază, inclusiv despre acţionări electrice/pneumatice/hidraulice
  • Scule. Noţiuni de bază
  • TCM (Tehnologia construcţiilor de maşini). Noţiuni de bază, inclusiv despre Tehnologia materialelor
  • Toleranţe. Noţiuni de bază
  • Operare/Programare MUCN. Parte teoretică şi practică, pentru Sinumerik, Fanuc, Heidenhain, Hurco, Fagor, etc
  • Proiectare asistată. Despre NX, cu modulele CAD, CAM, CMM şi Postbuilder
  • Engleza tehnică


Intership-urile au devenit din ce în ce mai căutate, atât de studenți, cât și de angajatori pentru că au multiple avantaje de ambele părți: experiență de lucru, salariu și testarea mediului de lucru pentru tineri și dezvoltarea viitorilor angajați pentru companii.

 

Contact Intership

Carmen Amariuti, Coordonator – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / +40 722.516.687

Allmetech este o companie românească ce oferă servicii profesionale complete pentru companiile din domeniul prelucrării metalelor: mașini-unelte CNC, service și mentenanță, software CAD CAM, scule și accesorii, aparate de măsură și control, soluții de automatizare, formare profesională a operatorilor și a programatorilor CNC. Cu sediul în Iași și 14 ani de experiență, Allmetech a realizat în 2015 o cifră de afaceri de 5.000.000 euro.

Comunicat de presa Allmetech Intership platit specializare CNC postat dupa text in articol