23 februarie 2018 București.

În perioada 17-20 aprilie 2018, compania SKF Romania va fi prezentă la Metal Show 2018, cea mai importantă expoziția internațională care prezintă produsele, echipamentele și tehnologiile de ultim moment pentru industria de prelucrarea a metalelor, sudurii și roboticii, eveniment ce are loc în Pavilionul Central – Romexpo.

Reprezentații noștri de la SKF vă așteaptă cu prezentarea servicii și soluțiilor de recondiționare pentru Ansambluri de Arbori Principali pentru Mașini-Unelte. SKF - liderul mondial în domeniul rulmenților - utilizează în întreaga lume mai mult de 5000 de mașini-unelte. Datorită cunoștințelor aprofundate în domeniul rulmenților de super precizie și în ingineria Ansamblurilor Arbore Principal (AAP), SKF are experiența necesară pentru recondiționarea tuturor tipurilor de broșe (AAP), folosite pentru o gamă largă de aplicații și industrii. Grupul SKF se numără printre cei mai mari reparatori de arbori principali din lume, prin reţeaua sa de centre ,,Spindle Service", care deserveşte atât fabricile proprii, cât şi un număr considerabil de clienţi finali. SKF recondiționează și modernizează anual mai mult de 6000 de AAP în Centre de Reparații cu dotări de ultimă oră, distribuite la nivel global.

SKF Spindle Service din București se adresează tuturor tipurilor de AAP pentru mașini-unelte, indiferent de producătorul acestora.

Vă așteptăm să vizitați standul nostru expozițional, 31B, pentru a ne cunoaște, a discuta și a vă prezenta întrega gamă de servicii pe care o putem oferi.

Pentru mai multe informați contactați:

Elena Botezatu: Tel: +40 799 200 630; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

SKF este un furnizor important global de rulmenți, etanșări, mecatronică, sisteme de lubrifiere și servicii care includ asistență tehnică, servicii de mentenanță și de asigurarea fiabilității, consultanță și instruire tehnologică. Compania SKF este prezentă în peste 130 de ţări şi are aproximativ 17.000 de reprezentanţe ale distribuitorilor în toată lumea. În anul 2017, vânzările anuale au fost de 77.938 de milioane SEK, numărul total al angajaților fiind de 45.678. www.skf.com

® SKF este marcă înregistrată a Grupului SKF.