Producătorul austriac de mașini-unelte EMCO și-a deschis larg porțile la finalul lunii iunie și a dezvăluit cele mai noi dezvoltări tehnologice, automatizări și mașini-unelte. De asemenea, a demonstrat și prelucrări de mare complexitate: frezari tronconice, strunjiri interpolate, prelucrarea arborilor cotiți, a buzunarelor și a canalelor, precum și multe altele.

 

 

”La Open Days EMCO cel mai mult m-a impresionat centrul de strunjire cu CNC MAXXTURN 65, cu sistem de automatizare, axa C și axa Y. Îmi doresc să avem această mașină, e exact ce ne lipsește. În turul fabricii m-au impresionat oamenii de pe lina de asamblare, erau foarte meticuloși și foarte atenți la postul lor. Aceste 2 zile au însemnat o experiență foarte plăcută, în care s-a îmbinat foarte bine utilul cu plăcutul. Recomand EMCO și Ziua porților deschise la ei.

Nicușor Voinea, Production Manager FLUOROCARBON

 

Vizita la EMCO - Austria a fost î ntr-adevar constructivă pentru mine. Din discuțiile cu reprezentanții Allmetech și EMCO am primit informatii noi despre strungurile CNC, despre modul de funcționare, sistemele de automatizare load/unload, despre turele și portscule. Apreciez ospitalitate și profesionalismul și voi participa, în continuare, la toate evenimentele EMCO & Allmetech.

Sorin Harapu, Manager - Design Engineer MEFIN

 

EMCO mi-a făcut o impresie foarte bună, e un producător mare, serios, de încredere. Cel mai mult la Open Days EMCO în showroom m-au impresionat centrul vertical de frezare în 5 axe MAXXMILL 750, centrul vertical de frezare în 3 axe EMCOMILL 2200 și MMV 2000. Ni le dorim pe toate acestea în producția noastră. M-am simțit excelent la Open Days EMCO și recomand acest eveniment.

Istvan Foris, Owner FORIS

 

EMCO e un producător foarte interesant de utilaje, foarte fiabile și stabile. Strungul CNC EMCOTURN 45 este mașina care m-a impresionat cel mai mult la Zilele porților deschise. De altfel, am învățat destul de multe la acest eveniment al industriei și recomand oricui să meargă. Am apreciat și partea de training foarte bine pusă la punct pentru tinerii învățăcei.

Bogdan Hurezeanu, General manager HELPAN

 

EMCO este o companie de origine austriacă cu o experiență de peste 70 de ani în productia de mașini unelte. Au cel mai bun raport preț/calitate pentru soluțiile la cheie pe care le oferă pentru producție. În România sunt reprezentați exclusiv de Allmetech.

Emco 2

 

www.allmetech.com

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

+40 (0) 332.401.995 / 0732.050.050