În urmă cu 25 de ani, SMC Corporation s-a angajat într-o nouă aventură în Europa, deschizând filiala din București. 

De ce?

Deoarece compania a crezut în piața românească, în potențialul de creștere al acesteia și mai ales, în calitatea oamenilor – angajați, clienți și parteneri.” a declarat Victor Dahnovici - Director General SMC Romania.

Misiunea noastră este să fim numărul unu în industria de automatizări pneumatice. Având toate acreditările produselor, ale soluțiilor, o echipă de tehnicieni profesioniști, ingineri cu experiență și o rețea de vânzări capabilă și complexă, putem afirma că ne-am atins scopul, acela de a câștiga încrederea partenerilor noștri de pe piața din România. Am investit întotdeauna în oameni, proiecte și idei astfel încât, am prevăzut orice oportunitate de creștere și am urmat-o.

În acești 25 de ani care au trecut, uneori ne-am confruntat cu momente dificile, dar am fost mereu concentrați pe obiectivul nostru - să fim lider de piață.

Suntem încrezători că vom realiza acest lucru prin colaborarea activă a entuziaștilor noștri colegi, împreună cu partenerii noștri (comerciali, industriali și academici) care ne-au întărit convingerea că procedăm cum trebuie.

În toți acești ani, am realizat multe: am ajuns la o cifră de afaceri de peste 8 milioane de euro în ultimul an fiscal și de la doar 3 angajați la început, putem spune cu mândrie că acum numărăm peste 70.

Dar cel mai important este că am oferit întotdeauna o calitate deosebită – a produselor, serviciilor și relațiilor interumane.

Din acest motiv, doresc să transmit tuturor angajaților și partenerilor noștri, care au fost întotdeauna mândri că aparțin, profesează și evoluează în compania noastră multinațională: Vă mulțumesc!” a adăugat Victor Dahnovici - Director General SMC Romania.