Ro-Mega Trade, distribuitor de mașini-unelte și echipamente de control dimensional, sărbătorește anul aceasta 20 de ani pe piața din România.

Cu această ocazie, a fost lansată campania 'Tehnologie la îndemână de 20 de ani' care propune 'oferte recunoscătoare' pentru clienții interesați.

Am crescut odată cu tehnlogia. Am trecut de la 'imposibil de realizat piesa aceasta' la 'da, sigur, avem o soluție'. De la măsurare 1D/ 2D la 3D, industrializare 4.0 și automatizare completă. Suntem recunoscători pentru fiecare experiență, pentru tot parcursul. De aceea, am gândit 'oferte recunoscătoare', oferte de mulțumire pentru dumneavoastra. Pentru cei 20 de ani petrecuți împreună și pentru toți cei ce vor urma.

Corina Dinei-Berba – Marketing Manager Ro-Mega Trade

Intră pe www.romegatrade.ro , secțiunea Campanie 20 de ani și primiți ofertele noastre speciale pentru categoria de produse de interes. Regulamentul campaniei pe www.romegatrade.ro

 

Ro-Mega Trade este un distribuitor de mașini-unelte - Doosan Machine Tools - și echipamente de măsură și control de renume mondial – Mahr (aparate de măsură și control și sisteme de măsură), Faro (echipamente 3D portabile), Wenzel (mașini de măsură în coordinate), OGP (mașini optice).