Cel mai aşteptat târg tehnic din România revine la Romexpo între 14 și 17 mai 2024.

METAL SHOW & TIB 2024, târgul #1 din România pentru prelucrarea metalelor, tehnologii şi echipamente industriale, va avea loc între 14 și 17 mai 2024 la Romexpo. Cu o tradiție de succes, evenimentul rămâne un punct de referință pentru profesioniștii din domeniu pregătiţi să investească în maşini-unelte, echipamente, materii prime, noi produse şi soluţii de optimizare a proceselor de producţie.

Cu un focus clar pe inovație și excelență tehnologică, METAL SHOW & TIB aduce în 2024 și o premieră pentru piaţa din România, punând accent pe promovarea tehnologiilor şi soluţiilor care contribuie la reducerea amprentei de carbon în industria de prelucrare a metalelor. Această inițiativă marchează un pas important în direcția sustenabilității și responsabilității sociale a companiilor din domeniu.

Pe lângă expoziția principală, METAL SHOW & TIB 2024 va găzdui două zone speciale, dedicate unor segmente de piață cu potențial ridicat de dezvoltare:

  • START-UP AREA – va fi o zonă dedicată start-up-urilor înfiinţate după 2022 şi care prezintă un diferenţiator în piaţă.
  • TECH AREA – EDUCATION AND PROJECTS – spaţiu destinat schimbului de informaţii dintre programele şi studenţii din facultăţile de profil şi managerii industriei preucrătoare.

Invităm reprezentanţii companiilor din industrie să își rezerve stand la METAL SHOW & TIB 2024 și să facă parte din acest eveniment de prestigiu, unde vor avea ocazia să prezinte cele mai recente inovații și soluții tehnologice în fața unei audiențe foarte bine targetate de specialiști și potențiali parteneri de afaceri pregătiți să facă investiții semnificative în mașini-unelte, echipamente și soluții de optimizare a proceselor de producție.

Pentru mai multe informații și detalii despre participare, vizitați site-ul oficial al evenimentului: www.metalshow-tib.ro.