Compania FERMAT este un renumit producãtor ceh de masini-unelte cu specializare în aria masinilor de alezat si frezat orizontale.

Traditia de peste 100 de ani în domeniul productiei de masini-unelte plaseazã compania printre liderii de productie din Europa si din întreaga lume. Masinile de alezat si frezat FERMAT permit prelucrarea CNC cu diametrul axului brosei cuprins între 100- 160 mm. Componentele si accesoriile masinilor sunt produse în mod direct de cãtre FERMAT sau sunt furnizate de companii cu renume mondial precum: SKF, Thyssen Krupp, Siemens, Rittal etc.
Productia anualã FERMAT este de peste 100 unitãti si cumuleazã exporturi în peste 40 de tãri din întreaga lume. Sistemul modular de productie permite furnizarea de masini dedicate functiilor indicate de clienti - atât pentru aplicabilitãti standard cât si pentru cele care necesitã componente speciale de proiectare. Prin natura si versatilitatea lor, designul rigid si de precizie, masinile de alezat si frezat FERMAT sunt utilizate în principal în arealul industriilor grele, cum ar fi constructiile navale, industria aviaticã, industria mineritului, petrolului si gazelor sau în industria feroviara.

Distribuitor: SUMARO
Bucuresti - Parcul Industrial „FAUR”, tel: 0722 323 991, fax: 021 210 70 61, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.sumaro.ro