Stimate Partener,

Vă invităm la evenimentul Mazak Open House, în cadrul căruia puteți vedea cele mai noi utilaje Mazak în timpul prelucrărilor demonstrative și puteți afla mai multe detalii despre sistemul Mazak iCONNECT și avantajele sale.

Citește mai departe...
Accesări: 76

Dăm startul la înscrieri!

 
În 2022 METAL SHOW & TIB a demonstrat că networking-ul direct, contactul face-to-face cu clienții și furnizorii este de neînlocuit în zona B2B.

Citește mai departe...
Accesări: 379

Ro-Mega Trade, distribuitor de mașini-unelte și echipamente de control dimensional, sărbătorește anul aceasta 20 de ani pe piața din România.

Citește mai departe...
Accesări: 612

METAL SHOW & TIB 2022, expoziţia de referinţă pentru prelucrarea metalelor, tehnologiilor şi echipamentelor industriale, s-a încheiat sâmbătă, 14 mai.

Citește mai departe...
Accesări: 570

Miercuri, 11 mai 2022, se deschide METAL SHOW & TIB, expoziţia de referinţă pentru prelucrarea metalelor, tehnologiilor şi echipamentelor industriale organizată de ROMEXPO şi EUROEXPO Fairs, în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Citește mai departe...
Accesări: 575

ROMEXPO, Pavilion B2

 

Miercuri, 11 mai 2022, se deschide METAL SHOW & TIB, expoziţia de referinţă pentru prelucrarea metalelor, tehnologiilor şi echipamentelor industriale organizată de EUROEXPO Fairs şi Romexpo.

Citește mai departe...
Accesări: 667

După doi ani de pandemie, METAL SHOW & TIB, expoziţia numărul 1 din România dedicată industriei de prelucrare a metalelor, tehnologii şi echipamente industriale, îşi redeschide porţile, în format fizic.

Citește mai departe...
Accesări: 1196

În urmă cu 25 de ani, SMC Corporation s-a angajat într-o nouă aventură în Europa, deschizând filiala din București. 

Citește mai departe...
Accesări: 955

București, 19 Octombrie 2020 - KFactory este primul startup Industry 4.0 finanțat din Romania, care își propune să inoveze întregul proces de producție prin înțelegerea modului în care toate variabilele implicate influențează performanța acestuia.

Citește mai departe...
Accesări: 954