OPERARE SIMPLA, AMPRENTA MICA LA SOL

Cu roboLoad, STUDER prezintă un nou tip de sistem de alimentare pentru mașinile CNC de rectificat cilindric interior cu rază.

Problema sistemelor de alimentare pentru mașini de rectificat cilindric interior cu rază CNC nu a fost niciodată nu a fost atât de simplă ca acum.

Citește mai departe...
Accesări: 70

EMO MILANO 2021

UNITED GRINDING GROUP LANSEAZA C. O. R. E – CUSTOMER-ORIENTED REVOLUTION

MAȘINILE-UNELE – ADAPTATE PENTRU VIITORUL DIGITAL

Producția industrială a viitorului este conectată. Conectivitatea mașinii este expresia cheie. O serie de cerințe trebuie îndeplinite înainte ca rețeaua să fie posibilă sau utilizabilă. UNITED GRINDING C.O.R.E. — Revoluția orientată către client asigură aceste cerințe. „Viitorul digital începe cu C.O.R.E.”, subliniază CEO Stephan Nell.

Citește mai departe...
Accesări: 69

Lagărele sunt esențiale pentru performanța echipamentelor rotative.

Cu ajutorul expertizei în proiectarea rulmenților, în tribologie, metalurgie, lubrifiere și metode de fabricație, inginerii SKF au dezvoltat gama de rulmenți SKF Explorer. SKF Explorer reprezintă standardul mondial de performanță, introdus de SKF pentru majoritatea gamelor de rulmenți.

Citește mai departe...
Accesări: 2903

Știați că 34% din defecțiunile premature ale rulmenților se datorează uzurii suplimentare cauzată de nealiniere, dezechilibre, slăbiri mecanice?

Alinierea necorespunzătoare a arborilor este un factor major ce contribuie la defectarea echipamentelor rotative. Alinierea corectă poate preveni apariția unui număr mare de defecțiuni, reduce consumul energetic și riscul de opriri accidentale care afectează producția.

Citește mai departe...
Accesări: 3178

SKF oferă acum mașinilor unelte capacitatea de a funcționa mai rapid, pe o perioadă mai mare de timp

În calitate de utilizator, vă confruntați cu multe provocări, de la nevoia de reducere a costului total de exploatare, până la creșterea eficienței generale a echipamentelor. SKF înțelege acest lucru și oferă o gamă completă de produse și servicii ce pot fi livrate eficient, la nivel local, în întreaga lume. Citește mai departe...

Accesări: 3406

In prima parte a articolului ”Ce face si ce este un strung CNC?” am vazut o clasificare a strungurilor, ce inseamna comanda numarica si tipuri de limbaje de programare. In aceasta parte veti gasi informatii despre principiile strungului, tipuri de piese si dispozitive de prindere.

Citește mai departe...
Accesări: 3139

Care este prima intrebare referitor la strungurile CNC? Desigur, ce este si ce face un strung CNC.

Citește mai departe...
Accesări: 5352

Comunitatea din jurul programului global dedicat dezvoltatorilor Universal Robots+ (UR+) este conceput pentru a oferi beneficii tuturor părților implicate în dezvoltarea de noi componente pentru soluțiile Universal Robots – de la dezvoltatori și distribuitori la clienți finali și compania Universal Robots însăși.

Citește mai departe...
Accesări: 2368

Sectorul industrial din România ar putea irosi un potențial uriaș de dezvoltare dacă producătorii români nu se vor desprinde de modul învechit de gândire care opune oamenii și mașinile. Viitorul le aparține companiilor care își pot imagina cooperarea dintre oameni și mașini.

Citește mai departe...
Accesări: 1971

Compania KSN TECHNIK SRL are ca obiectiv furnizarea de produse industriale de tehnicitate ridicată, cu scopul îmbunătățirii performanțelor proceselor de producție, în special prelucrări prin așchiere, și reducerea timpilor auxiliari.

Citește mai departe...
Accesări: 2562