Mahr a lansat, în premieră la Control Show 2022, noul dispozitiv de măsurare a înălțimii Digimar 817 CLT care oferă multe caracteristici noi, combinate cu punctele forte ale modelului anterior Digimar 817 CLM.

Citește mai departe...
Accesări: 942

A EVOLUA este verbul cheie ce definește tot Universul. Industria, și în speță industria prelucrătoare, nu face notă abstractă de la această acțiune. Acest verb a atras după sine dezvoltarea diferitelor modele, concepte și flosofi transformate în sisteme de management implementate în diferite companii din industria prelucrătoare („Lean Manufacturing”; „Toyota Production System”; „Six Sigma” sau „Kaizen”).

Citește mai departe...
Accesări: 8570

Pe măsură ce capacitatea de producţie a maşinilor s-a îmbunătaţit în ultimele decenii datorită îmbunătăţirilor tehnologice – maşinile au devenit mai mari şi mai rapide – volumul cerut pentru fecare produs în majoritatea cazurilor a scăzut sub această capacitate disponibilă. Astfel, maşinile sunt folosite pentru a realiza diferite tipuri de produse sau diferite variante de produs din cadrul unei familii de produse.

Citește mai departe...
Accesări: 3282

Toți tinerii din România doresc să lucreze într-o filială a unei societăți multinaționale.
Dar câți știu că în afara unor diferențe culturale generale, într-o companie multinațională riscă să facă față și unor diferențe culturale profesionale?

Citește mai departe...
Accesări: 6774