Timpi reduși de prelucrare și precizie uimitoare pentru toate etapele de prelucrare sunt caracteristicile comune tuturor mașinilor unelte HURCO. Povestea de succes Hurco a început în statul american Indiana în anul 1968, având la bază o inovativă unitate de control computerizată.

Citește mai departe...
Accesări: 1885

Firma noastra, fondata in 1994 are deja o traditie si o experienta de peste 20 de ani in vanzarea de masini unelte de inalta calitate. Oferim numai utilaje de înaltă precizie dar şi soluţii complete de echipare cu scule, service, training, piese de schimb şi consumabile.

Citește mai departe...
Accesări: 2361

Cu un motor principal de înaltă performanță și spațiu pentru 60 de scule SK 50 în versiunea sa standard, modelul DMU 90P duoBLOCK® de la DMG MORI constituie intrarea ideală în industria sculelor și a matrițelor și în ingineria mecanică generală.

Citește mai departe...
Accesări: 3166

Compania de familie Fehlmann AG dezvoltă și produce mașini-unelte de precizie pentru frezare și alezare. De la înfințarea sa în anul 1930 au fost livrate la nivel mondial peste 12.000 de mașini-unelte. Dezvoltarea, producția și montajul se realizează exclusiv la fabrica mamă din Seon/Elveția.

Citește mai departe...
Accesări: 2309

Grupul BalTec are sediul principal și producția în Pfäfkon (ZH), Elveția. Prin inovații continue, în special in controlul proceselor și comanda de nituire, BalTec își asigură în prezent cât și în viitor poziția tehnologică de lider.

Citește mai departe...
Accesări: 2044

- Centre de frezat si alezat
- Centre de frezat orizontale
- Centre de frezat verticale cu 5 axe concomitent

Citește mai departe...
Accesări: 2252

A.V. SERVICII TEHNOLOGICE S.R.L., în calitate de reprezentant exclusiv în ROMÂNIA al firmei MASCHINEN WAGNER Germania, vă oferă consultanţă tehnică pentru alegerea soluţiilor optime în ceea ce priveşte prelucrarea materialelor.

Citește mai departe...
Accesări: 1722

Makino a51nx este un centru de prelucrare orizontal cu un palet de 400 mm. Productivitate, precizia si fiabilitatea sunt atuurile acestui model. Viteza mare de 14000 RPM ofera arborelui un cuplu de 240 Nm, fiind potrivit pentru productia pieselor feroase si neferoase.

Citește mai departe...
Accesări: 2027

Jones & Shipman – fondata in anul 1899 – are o reputatie mondiala pentru masinile sale de rectificat de precizie.

Citește mai departe...
Accesări: 1993

HCB 110 CNC / GD este o mașină universală care combină masina de gaurit orizontala si gaurire adanca. Baza este mașina orizontala de gaurit HCB 110 CNC suplimentata cu echipamente pentru găurire adâncă. Opțional, mașina poate fi, de asemenea, echipata cu masa verticala suplimentara pentru 5 axe de poziționare. Traversa frontală H110 este utilizata pentru prelucrarea materialelor dure și pentru finisare, frezare canale, gaurire și alte operațiuni tehnologice comune.

Citește mai departe...
Accesări: 2963