Deja la a 6-a ediție, Open Days Hurco a devenit o tradiție în domeniul mașinilor-unelte CNC de înaltă tehnologie pentru prelucrările mecanice. Vizita grupului român la sediul Hurco din Germania a însemnat o nouă prezentare în exclusivitate a ultimilor inovații și a filosofiei Hurco.

Focusat pe matrițerii, serii mici și unicat, Hurco se adresează companiilor mici și medii, de familie, cu până la 100 de angajați. Hurco nu este un producător obișnuit de mașini unelte: comanda numerică este extrem de ușor de învățat și utilizat. Iar cum resursa umană este din ce în ce mai greu de găsit, e un mare avantaj faptul că utilajele Hurco pot fi programate și operate de un nespecialist. Aceste aspecte, precum și altele, ne sunt relatate de participanții la Open Days Hurco 2017.

”Cu peste 60 de patente pentru inovații și invenții în domeniul softului, HURCO are o armă secretă: UltiMotion. Apăsând un singur buton, timpul de producție al unui reper poate scădea cu până la 30%. Ceea ce înseamnă o economie în bani de până la 30%, plus creșterea duratei de viață a mașinii și a sculei. Mai precis, UltiMotion este o optimizare a traseului sculei combinată cu citire în avans până la 10.000 de linii de cod.” Andrei Oiaga, Business Development Manager ALLMETECH

”Asistăm în Europa la o creștere treptată în complexitate a pieselor. Dacă în 2008 cererea era predominantă pentru mașini-unelte CNC în 3 axe, în 2017 cererea pentru utilajele în 5 axe ajunge la 50% din totalul comenzilor pentru mașinile Hurco. De reținut că trendurile europene impactează puternic România în aproximativ 5-10 ani. Astfel, vizita la Hurco și modul în care funcționează piața vest-europeană e ca o vedere în viitor. Open Days Hurco e un eveniment anual de mare succes, anul acesta am fost un grup de 30 de români de la companii din domeniul prelucrărilor-mecanice.” Ramona Roșca, Owner ALLMETECH

”Foarte foarte fain a fost la Open Days Hurco și, dacă stau bine să mă gândesc, a fost exact așa cum mă așteptam. În mod sigur știam despre ce e vorba, fiindcă lucrez de 11 ani cu mașini Hurco. Dintre mașinile prezentate în showroom, cele în 5 axe mi-au atras clar atenția. Îmi doresc 5 axe fiindcă mă ajută foarte mult – la Florke facem matrițe de injecție. În producție avem deja 3 Hurco: VMX10 și VMX30. Sunt foarte mulțumit, lucrează în 2 schimburi. În mod cert recomand Open Days Hurco. Una peste alta, a fost o experiență foarte bună. Ai avantajul contactului direct cu producătorul, care cunoaște în amănunt mașina. Apoi, pentru mine e important contactul cu oamenii, descoperim lucruri noi și învățăm atât de la cei de la Hurco, cât și de la ceilalți participanți, care vin de la companii din același domeniu.”
Remus Badiu, Sef Inginerie și proiectare FLORKE

Allmetech Tools & Machines
www.allmetech.com
+40 (0) 332.401.995
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.