În data de 25 Noiembrie 2015 a avut loc, în ambientul oferit de sălile „Markovitz” și „Ries” ale complexului „Kronwell” din Brașov, Conferința de Business & Technology a Companiei „TECHNO VOLT”dedicată automatizărilor de procese comandate prin PC și achizițiilor de date - cu implementare traductori de măsură, condiționare semnale și software aferent.Chroma ATE Inc. este un furnizor de instrumentație de precizie pentru teste și măsurări, de sisteme de testare automată și de soluții de testare „la cheie” la nivel mondial, vândute sub marca „Chroma”. În România, echipamentele Chroma sunt comercializate de către frma Techno Volt București, clienții din domeniul industrial și nu numai având la dispoziție o gamă variată de echipamente care asigură soluții facile și fabile de testare în domeniile electronicii de putere, al testării componentelor pasive și a siguranței echipamentelor electrice, în domeniul testării surselor de iluminat, al diodelor laser și a LED-urilor, precum și soluții de testare a vehiculelor electrice și a bateriilor.

În ceea ce privește domeniul electronicii de putere, Chroma poate furniza surse programabile de curent alternativ, de dimensiuni și greutate reduse datorate tehnologiei PWM foarte avansate. Acestea sunt capabile să ofere funcționalități precum ajustarea impedanței de ieșire, sinteza armonicilor, programarea limitelor de curent și tensiune, capabilitatea simulării de perturbații în rețea, factor de vârf (crest factor) de valoare mare pentru curenții de ieșire pentru testarea în cazul curenților tranzitorii de pornire. De asemenea, acestea mai permit și interconectarea în serie a 2 unități pentru a obține o sursă de înaltă tensiune sau interconectarea a 3 unități pentru a obține o ieșire de putere trifazata. Alte produse din această gamă includ simulatoare de rețea, surse programabile de curent continuu, sarcini programabile de curent continuu sau alternativ sau simulatoare de sarcină LED. .

Toate aceste produse pot f utilizate în aplicații variate precum testarea invertoarelor pentru panourile fotovoltaice, testarea electronicii de putere în cazul automobilelor electrice sau a drivere-lor de putere pentru LED-uri. În domeniul testării componentelor pasive și a siguranței echipamentelor electrice, Chroma pune la dispoziție echipamente precum instrumente pentru verifcarea securității echipamentelor electrice (Hipot Tester). O altă gamă importantă de produse o reprezintă soluțiile de testare a vehiculelor electrice și a bateriilor, care cuprind sisteme de testare a motoarelor, convertoare DC-DC, sisteme de testare automată a bancurilor de acumulatori etc. Așadar, prin gama largă de produse pe care le oferă, prin tehnologiile înalte incorporate și prin gradul înalt de automatizare, Chroma poate oferi soluții precise, elegante și facile in domenii importante din industria românească, reprezentând un jucător foarte important pe piața echipamentelor de testare și măsură. .