Stimați clienți, dragi cititori,

Începând cu 2001, sunt activ în România în calitate de antreprenor. Eu și echipa mea ne bucurăm de încrederea acordată din partea dumneavoastră. Aș dori să vă invit să aruncăm împreună o privire în viitor.

Werner Seeger Managementul Calității a dat un exemplu în ultimii ani în ceea ce privește conștientizarea calității în industria românească. Cu propriul nostru centru de instruire, cursuri de formare continuă și o strategie de servicii durabile, vă asigurăm și vă dezvoltăm calitatea și satisfacția.

Știm cu toții că ne confruntăm cu schimbările enorme pe plan global și cu provocările tehnologice. Fie că le simțim doar, fie că le trăim deja în realitate, lumea noastră se transformă din ce în ce mai repede și asta ne schimbă atât acțiunile cât și comunicările. Aceste modificări sunt coerente și modifică maniera în care este realizata calitatea.

Calitatea, așa cum o înțelegem, are nevoie de standarde și de oameni capabili, astfel încât organizațiile și angajații lor să fie competitivi în lumea globală și digitală. În acest sens poate fi dezvoltata in continuare și calitatea într-o organizație –prin inovație.

În urma acestor modificări ne-am schimbat și noi în mod constant și ne-am extins portofoliul de servicii și infrastructura.

În acest proces – care s-a desfășurat împreună cu formatori, consultanți, angajați și cu mine însumi, în calitate de Director Executiv – formarea continuă este un exemplu de „cum ne străduim astfel încât, viziunea noastră să se realizeze pas cu pas”.

Cu atât mai mult într-o epocă a schimbarilor continue calitatea va reprezenta diferența decisivă – pentru a putea lucra în mod durabil și cu succes. Accentul nostru este pus pe discursul cu clienții, partenerii și angajații pentru a descoperi noi potențiale și pentru a iniția și a însoți procese de schimbare și evoluție. Eu numesc acest mod de a lucra „creația comună a viitorului pentru calitate”!

Aștept cu nerăbdare demararea unui proces de dialog cu dumneavoastră pentru a obține soluții durabile cu și pentru dumneavoastră!

Al dumneavoastră,

Werner Seeger

General Manager & Owner - Werner Seeger Managementul Calităţii România SRL

Sibiu Quality Days 2018

Conferinţa Sibiu Quality Days (www.qualitydays.ro) se va desfăşura între 6 şi 7 decembrie în Sibiu, la Hotelul Ramada. Anul acesta participantii inregistrati vin de la companii din industria automotive din județul Sibiu dar și din alte părți ale țării precum Arad, Brașov, Mures, Cluj, Timis, Satu Mare.

Sibiu Quality Days s-a dovedit a fi un eveniment de specialitate care oferă managerilor din industria automotive, o platformă de comunicare și de formare unică în România. Organizatorul conferintei

 

“Sibiu Quality Days” este firma de consultanţă Werner Seeger Managementul Calităţii România, cu sediul la Cisnădioara.

Sibiu Quality Days este singura conferinţă de specialitate adresată managementului calităţii din România. Tema din acest an este “Challenge meets Development. How do you secure your quality?” Referenţii ediţiei actuale a SQD sunt Ioana Bodogae, Consultant & Business Partner SC WSQR SRL, Cristi Braga, Quality Manager SC Preh SRL & Business Partner SC WSQR SRL, Dana Stanciu, Quality Manager CIS Automotive SRL, George Barbu, Training & Organisational Development Coordinator Somarest precum şi Werner Seeger, Organization and Personal Developer, Senior Consultant WSQR SRL.

Werner Seeger Managementul Calităţii România este un important furnizor de consultanță în management, audit, organizare și dezvoltare personală, training în domeniul managementului calității, în special pentru companiile din industria automotive.

Werner Seeger Managementul Calităţii a fost înfiinţată în 2001, iar începând cu anul 2006, suntem partener oficial al Centrului pentru Managementul Calităţii al Asociaţiei Industriei Auto din Germania (VDA QMC).

Caracteristicile cele mai importante – orientarea către client și know-how-ul de a oferi servicii de înaltă calitate – au reprezentat încă de la început atributele principale care întăresc pozitia companiei pe piața locală și internațională.

Consultanții și trainerii noștri sunt constant calificați și instruiți de către VDA QMC iar experiența pe care au dezvoltat-o, la nivel de top, în companiile lidere pe piața automotive, îi califică pentru a face diferența în sesiunile de coaching, training, audit sau workshop livrate.

SC Werner Seeger Managementul Calităţii România SRL

Valea Argintului Nr. 151 555301 Cisnadioara, Jud. Sibiu, Romania

www.seeger-quality.ro

www.qualitydays.ro